51/77 A kérdező kommentje:
😭már sikerült feltölteni
2022. szept. 14. 17:07
52/77 anonim válasza:
Írhattad volna, hogy ez is negatív 😬
54/77 A kérdező kommentje:
Reggeli elsöböl aztán színe is van látszik is.. mégis negatívnak mondjátok..elengedem ezt a dolgot szerintem...de azért köszönöm
2022. szept. 14. 17:17
55/77 A kérdező kommentje:
[link] esetleg így...de mér nem reménykedem..max ha ebbe a hónapban egyáltalán semmi se lesz kérek időpontot
2022. szept. 14. 17:19
56/77 anonim válasza:
Kérdező, ezen s teszten aminek színe is van meg látszik is, az a kontroll csík.
Még egy olyan kéne a + teszthez.
57/77 A kérdező kommentje:
Igen tudom..de azt nem értem miért jelenik meg? Pár napja délután csináltam azon nem volt színes..de mindegy is... köszönöm
2022. szept. 14. 17:43
58/77 anonim válasza:
Én látom mire gondolsz. Miota késik? 2 nap mulva csinalj uj tesztet.
59/77 A kérdező kommentje:
Utolsó...háát kérdéses hogy mióta.. augusztusban 4.volt utoljára de 27.én 3.10.én voltunk együtt.. szóval vagy korai vagy szar a teszt és kell pár nap mire talán mutat vmit... amúgy ha fullra ilyet se látok mint most akkor elfogadom azt is nyilván,de ez kicsit érdekes hogy ilyen lett...de persze nézek pár nap múlva még majd.. köszönöm a válaszodat
2022. szept. 14. 17:54
60/77 anonim válasza:
Hát a csak a Predictor tesztet tudom neked ajánlani. Már csak azért mert lehet én is oda képzelem, le lehet pontozni, de nagyon halványan mintha látnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!