41/77 A kérdező kommentje:
27.én 3.án és 10.voltunk együtt..most akkor mikor kellene tesztelni???mert hogy az utolsó amit jelöltem az augusztus 4.volt...igy hogy össze vissza volt a mensi nem tudom melyikböl kellene számolni...
2022. szept. 12. 21:28
42/77 anonim válasza:
Inkább orvoshoz kéne menni, rendberakatni a hormonjaidat. Utána akár még sikerülhet is.
43/77 A kérdező kommentje:
Utolsó...voltam már dokinál ezzel,és kb fél éve rendbe is volt a ciklusom csak voltak itthon dolgok, költözés feszko és ezért is gondolom talán e miatt zavar be...Most rendben vannak a dolgok itthon is szépen berendezkedtünk most kezdünk nyugodtan élni... talán most újra szépen beál a ciklusom is ha esetleg nem sikerült a babuci...
2022. szept. 12. 22:06
44/77 anonim válasza:
Szerintem nagyon rá görcsölsz, sajnos én is voltam így minden hónapban tesztelni akartam már a nemvárt előtt is. Akkor nem is jött össze. Kicsit el engedtem, és szép lassan elkezdtünk orvoshoz járni, hormon vérvétel, sperma vizsgálat, átjárhatósági, stb és hopp sikerült. De előtte már legalább 1 évvel nem is vettem tesztet. 5 napja késett már, amikor vettem tesztet és pozitív lett. Én drukkolok, tudom milyen mikor nagyon várod, de ha nagyon rá görcsölsz, az sem jó.
Mihamarabbi pozitív tesztet kívánok.
45/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó
2022. szept. 13. 17:21
47/77 A kérdező kommentje:
Utolsó..igen ma reggel..
2022. szept. 14. 17:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!