Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mit gondoljak...ti...

Nem tudom mit gondoljak...ti mit láttok?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 9. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 A kérdező kommentje:
Igen...elvileg igen..ugy tudom a 35.ciklusnapon vagyok..sajna mindig más időpontban jön meg de az utolsót ha nézem késik már..most kicsit fura is mert igen átlátszó folyásom van enyhén.. lehet az ovumat jelzi?de hát ennyire nem lehet hogy egy teszt ami hcgt kellene hogy mutasson jelzi.. legalábbis én így tudom...
2022. szept. 9. 20:51
 22/77 anonim ***** válasza:
73%

35.ciklus napon nem jelez ovut a folyás

Én újra tesztelnék reggel, első vizeletből egy érzékeny teszttel.

2022. szept. 9. 20:55
 23/77 anonim ***** válasza:
100%

"sajna mindig más időpontban jön meg de az utolsót ha nézem késik már"

Csakhogy nem azt kell nézni, hanem az elmúlt 12 hónapban a leghosszabbat.

2022. szept. 9. 21:03
 24/77 A kérdező kommentje:
Utolsó..!! Mármint hogy érted hogy a leghosszabbat? Hogy tudom visszanézni?
2022. szept. 9. 21:13
 25/77 A kérdező kommentje:
Kb fél éve mindig a naptárban jelzem neki és mindig mikor jelezte a vérzést meg is jött...most a vérzés helyett folyásom van és görcsölök...teszt miatt kicsit aggódok mert nekem kémiai volt már predictorral régebben...most olyan mintha felcserélödött volna a ciklusom...vérzés helyett peteérésem lehet ezek szerint...ovu tesztem nincs itthon sajnos pedig most jól jönne
2022. szept. 9. 21:19
 26/77 anonim ***** válasza:
100%
Ez az utolsó kommented alapjan nem vagyok benne biztos, felfogod a ciklus fogalmát...
2022. szept. 9. 21:25
 27/77 anonim ***** válasza:
91%

Ha teszted pozi akkor még tuti nem késik...a facelle ilyen lesz kb 4 nappal nem várt előtt.

Mit hogy tudsz visszanézni? Nem tudod hány naposak a ciklusaid? Az elmúlt fél év leghosszabb ciklusát kell nézni...az alapján késik?

Vizes folyás egyértelműen mensit jelez.

2022. szept. 9. 21:26
 28/77 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy hogyan tudod visszanézni?! Valahol csak jegyzed magadnak...

"Kb fél éve mindig a naptárban jelzem neki és mindig mikor jelezte a vérzést meg is jött" Ez hány naponta volt?

2022. szept. 9. 21:27
 29/77 anonim ***** válasza:
87%

Atyaég, te hány éves vagy?! de most komolyan...

Ha teherbe szeretnél esni, van mit pótolnod a 8. osztályos bioszból...

2022. szept. 9. 21:29
 30/77 anonim ***** válasza:
79%

Naptáram alkalmazást használok, vagyis használtam ott átlagot számol az elmúlt ciklus napok számából. Pl. Nekem az átlag 29 napos, de elő fordult néha 26,de 33 is

Átlagot nézünk ilyen esetben ha nem rendszeres.

2022. szept. 9. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!