Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja erre a hónapra?

Ki nem várja erre a hónapra?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni ?

Mióta próbálkoztok? Melyik napra nem várjatok? Mikor teszteltek először 🥰

2022. febr. 14. 17:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/338 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Én úgy olvastam hogy valakinek lassabban termelődik a hcg, a nem várt napján kellene tesztelned. Mondom én :D

Én vagyok a 25os negatív tesztes :D

Sok sikert!

2022. febr. 18. 06:29
 62/338 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni, hogy minden terhesség más, de a fiamat is kimutatta 11.dpo-n meg a kémiait is egyszer. Szóval így kevésbé vagyok reménykedő :D

Persze mindig lehet bármi mensiig, teszt mániás vagyok, holnap reggel még megnézek még egyet. Vasárnap lesz mensi napja...

Próbálj 10-esr vagy várj még kicsit te is :)

I.

2022. febr. 18. 06:37
 63/338 anonim ***** válasza:

Sajnos nem bírtam magammal....10es is negatív. :(

A hőm fent ver a víz,2 percenként pisi, és csipked a hasam lent. Nemtudom...Lehet korai volt és az is lehet hogy viccel velem a testem. :(

5 nap van a menzeszig ,és a dpo 9 napon vagyok. Vagy 10 en már nemtudom. El vagyok kenődve :(

2022. febr. 18. 07:04
 64/338 A kérdező kommentje:

Én holnap tesztelek reggel.

Nem sok reményt fűzök hozza mert a tegnapi tesztem nagyon halvány volt szinte semmi 😞

De ne adjuk fel! Amíg nem jön meg van remény csajok!

Van, hogy lassabban termelődik a hcg ezt én is olvastam!

2022. febr. 18. 12:03
 65/338 A kérdező kommentje:

Nekem a melleim nagyon érzékenyek és alig fér bele a melltartóba olyan nagyok lettek. Sosem szokott ennyire menszesz előtt. És 2 napja ez a mindjárt megjön érzés..

De ha ezeket a tüneteket a terhesség okozza akkor már a tesztnek is ki kellene mutatni. Vagy nem?

2022. febr. 18. 12:17
 66/338 anonim ***** válasza:

Én is ezert lőttem el ma 2 tesztet is. Merthogy ha az miatt fáj a hasam, meg érzékeny vagyok a szagokra akkor biztos mutatja a teszt. De nem... korai is volt.

Igen, lehet hogy lassabban termelődik a hcg nálad is, amíg nem jön meg nincs semmi veszve!

Hajrá 🙏🙏

2022. febr. 18. 12:30
 67/338 anonim ***** válasza:

Én még mindig "csak" a 8.dpon vagyok 😅 fájdogál a hasam lent és sok krémes folyásom van..🤷 már nem tudom ez mit jelent..😅🤦

Írjatok, ha teszteltek! 🤞🙏

B.❤️

2022. febr. 18. 12:55
 68/338 anonim ***** válasza:

Na ellőttem az utolsó facellet.

Természetesen negatív, de azért viccesen rossz heleny van rajta egy csík aminek erőssége olyan mint annó a fiamnál 11.dpo-n... persze rossz helyen van és az is lehet, hogy eláztattam és 13.dpo-n vagyok... szóval maradjunk a negatívnál. Holnapra nem várom vagy legkésőbb hétfő reggelre. Nálam ez pozi teszt után nagyon fix. Pedig mélyen belül reménykedtem, hogy egy nappal később repedt a tüsző vagy valami xD... á á á a remény hal meg utoljára akkor is, ha tudjuk, remény sincs :D

I.

2022. febr. 19. 06:34
 69/338 anonim ***** válasza:
Sajnálom 🙄 Én legszívesebben ma ellőnék egy tesztet...de 9.dpo-n vagyok.. 🤷🙄
2022. febr. 19. 07:16
 70/338 anonim ***** válasza:
B. Voltam ❤️
2022. febr. 19. 07:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!