Olyanok válaszát várom, akik harom babát szültek ( vagy
épp terhesek vele) Nektek is több hónapra jött a
harmadik baba, mint az első kettő?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mikor jött össze nektek a harmadik. Nekem az első második próbálkozásra, a második 35évesen első próbálkozásra, és most ő másfél éves. Most szeretnénk egy harmadik babát, de már háromszor nem jött össze. Tudom, nem olyan sok idő, de érdekel, hogy nektek is volt eltérés a harmadikkal? Egy év alatt csak nem oregedtek meg a sejtjeim, dokinál is voltam, hogy minden ok.
Mindhárom pcos+ir mellett spontán, nemsokára 35 vagyok.
2021. júl. 11. 13:11
2/17 anonim válasza:
Fiunk a 2.hónapban összejött
A második 4 hónap alatt, ő el is ment 9hetesen.
Most a lányunk az 5.hónapban fogant meg. 28.héten járunk.
2021. júl. 11. 13:23
3/17 anonim válasza:
Szia! Első másfél év. Most 4 éves.
Második 2 hónap alatt jött össze. Ő szinten másfél éves
Harmadik meg nekünk sem jön össze 3. hónapja, pedig már nem bánnám.
2021. júl. 11. 14:42
4/17 anonim válasza:
Elsore osszejott mindharom, 3.baba 8evvel a 2.utan, de a legutolso terhesseg sokkal nehezebb volt, szerintem a testem oregedese miatt. Siman lehet h masnal ez a teherbeesesnel jelentkezik. De 3 honap nem nagy ido, ne aggodj!
2021. júl. 11. 14:49
5/17 anonim válasza:
1. baba 6 év
2. baba 1. hónap
3. baba 2 hónap
4. baba 1. hónap
2021. júl. 11. 17:35
6/17 anonim válasza:
1. 21 évesen előre
2. 30 évesen 1 év után
3. 37 évesen 4 év után
2021. júl. 11. 17:40
7/17 anonim válasza:
1. Első hónapban 26 évesen.
2. Második hónapban 29 évesen.
3. Negyedik hónapban 32 évesen.
2021. júl. 12. 01:18
8/17 anonim válasza:
Megkérdezhetem a válaszolókat, hogy mi alapján van a lepontozás? Van jó meg rossz válasz? Ha nem akarom, hogy lepontozzanak, akkor találjak ki valami kamu választ, hogy szimpatikus legyen mindenkinek? Segítsetek megérteni! Volt egy kérdés. Én elmondtam, nálam hogy alakult. Ennyi. Köszi mindenkinek, aki hozzátett! Legyen szép napotok!
2021. júl. 12. 08:14
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Én mindenki válaszára rányomtam, hogy "hasznos"! Azért úgy tűnik a válaszok alapján is, hogy ahogy telnek az évek általában egyre később jönnek a babák (ha nincs semmi probléma akkor is) azért még várom a további válaszokat 💕
2021. júl. 12. 12:25
10/17 anonim válasza:
1.baba azonnal, egyetlen egyuttlet volt akkor a honapban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!