Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Harmadik terheségnél lehetnek...

Harmadik terheségnél lehetnek teljesen eltérő tünetek mint az első kettőnél?

Figyelt kérdés
Sajnos elég össze-vissza a ciklusom , nem nagyon emlékszem a korai terhességi tünetekre csak, hogy sokat hánytam. A mellem feszül és érzékeny egy kicsit, viszont a mellbimbóm nem sötétebb mint eddig. Tesztet még nem csináltam az első két terhességemet is elég későn mutatta ki.
2008. jan. 14. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nincs két egyforma terhesség,így biztosat számodra csak a teszt vagy az orvos fog mondani,ha meg nem jön közben a menszeszed.Eleinte még nagyon hasonló tünetei vannak,mint a menszesznek.Nekem pl.a menstruációs görcsök nagyon erősek voltak nem jött meg,de a görcsök maradtak a terhesség 10.hetéig.

Mellfeszülés,hányinger,szédülés,fejfájás,ingerlékenység...Én amikorra vártam a menszeszt rá másnap csináltam a tesztet,ami ki is mutatta,de abból sem mind jó.Nekem a Lilly vált be.

2008. jan. 14. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnek eltérőek, hiszen nincs két egyforma terhesség. Már csak ha azt is vesszük, hogy két terhesség között mégiscsak "öregszik" egy picit az ember, már meg is adhatja a választ mindenre: más élethelyzet, más lelkiállapot, már fizikai állapot, és még sorolhatnám. Nem tudom, hogy mikor kellene/kellett volna megjönnie a menstruációdnak, de én is a Lily-t tudnám ajánlani: nekem a menzesz kimaradásának napján már pozitív volt.
2008. jan. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!