Edinasz kérdése:
Olyanok válaszát várom, akik harom babát szültek ( vagy épp terhesek vele) Nektek is több hónapra jött a harmadik baba, mint az első kettő?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mikor jött össze nektek a harmadik. Nekem az első második próbálkozásra, a második 35évesen első próbálkozásra, és most ő másfél éves. Most szeretnénk egy harmadik babát, de már háromszor nem jött össze. Tudom, nem olyan sok idő, de érdekel, hogy nektek is volt eltérés a harmadikkal? Egy év alatt csak nem oregedtek meg a sejtjeim, dokinál is voltam, hogy minden ok.2021. júl. 11. 12:46
11/17 A kérdező kommentje:
Kedves 10.valaszolo! Hány éves voltál, mikor a negyedik baba fogant?
2021. júl. 13. 06:28
12/17 A kérdező kommentje:
Azt azért hozzá teszem a fórumozóknak, hogy úgy próbáltunk együtt lenni, ahogy Czeizel javasolta, azoknak aki fiú babát szeretnének. (nem kell az off, nekem 2,a páromnak már 3lánya)de ugy nem jött össze, hogy csak peteérés (illetve ovulacio napján voltunk együtt) aztán rabiztuk a sosra, lesz ami szeretne lenni, így is úgyis imádjuk majd... Így a javasolt kétnaponkénti együttléttel elsőre ossze is jött. Szóval tanulsag:nem kell a természet törvényeibe beleavatkozni😍
2021. aug. 23. 10:37
13/17 anonim válasza:
Gratula! Ird majd meg h fiu v lany:)
Nekem 3 lany, mi mar nem probaltuk meg negyedjere:)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 💖 megírom mindenképp! Császárom volt kétszer, így harmadjára már biztos az lesz így negyedik nekem már nem jöhet szóba (nem ajánlott) meg így teljes is lesz a család😊
2021. aug. 23. 14:21
15/17 anonim válasza:
Sziasztok..
1 gyerek elsőre 21.évesen
2.gyerek elsőre 25 évesen
3. 3 hónap után eddig még nem sikerült teherbe esni 36 éves leszek.. akik nyáron írták hogy nem jött össze azoknak mára már sikerült?
16/17 A kérdező kommentje:
Kedves 15os!én is 36 vagyok, es sikerult a 4.honapra, 16hetes terhes vagyok😊az az igazsag, hogy mi az elso harom honapban probaltunk csak peteereskor egyutt lenni, amit ovu teszttel neztunk, mert szerettunk volna fiút... De sajnoa igy nem jott ossze. Negyedik hónapra hagytuk a francba ezt a peteéréses dolgot, meg hogy fiu vagy lany legyen, lesz ami lesz. Es erre az első ilyen honapban ossze is jott. Amugy kislany 💞neked is sikerül hamarosan! 😍
2021. nov. 2. 05:53
17/17 anonim válasza:
Szia 16.☺️
Gratulálok..
És köszönöm szépen😘 holnap megírom sikerült e ez a hónap vagy sem ha nem akkor én sem nézek semmit az összes alkalmazást kidobom a telefonomról 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!