Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja erre a hónapra?

Ki nem várja erre a hónapra?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni ?

Mióta próbálkoztok? Melyik napra nem várjatok? Mikor teszteltek először 🥰

2022. febr. 14. 17:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/338 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én írtam volna. Előző vagyok... en is többször megnézem a naptárt 1 nap 10x legalabb,próbálok számolgatni hogy éppen mi történhet.

Hőmérőzök, de viszont nem tesztelek. Csak ha késik. Nehez kivárni, és bírni hogy ne tesztelgessek, pedig tudom hogy nincs értelme, de mégis. Ahjjjajjj...

2022. febr. 15. 10:46
 22/338 A kérdező kommentje:

A ciklus naptár a telefonomon naponta kb 10x van megnyitva hogy multhonapba vagy az előtt éppen azokon a napokon ahol tartok milyen tüneteim voltak 😂 azt hittem csak én vagyok ennyire rá kattanva de olyan jó azért, hogy nem vagyok egyedül 😍

Nekem tegnap óta egész nap mindjárt megjön érzésem van.. éjjel is. Igaz elég tompán érzem nem az az erős görcs de kb egész nap lehet érezni.

Nagyon kiváncsi vagyok most már. Tesztelni nem merek előbb mert ha pozitív és utána megjön. Na az nagyobb csalódás nekem.

2022. febr. 15. 12:14
 23/338 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ma vagyok a nem várt napján.

Eddig egy halvány pozitív 10-es tesztem van :( nem tudom mi lesz ebből.

2022. febr. 15. 13:04
 24/338 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nekem is nyugtató hogy nem csak én izgulok! Nem is lehetne nem rá görcsölni. Nem értem masok ezt hovyen engedik el. Nekem nem megy, egyszerűen nem.

Biztatóak a jelek nálad, nagyon is,méred a hődet?

Szorítok neked!

(Ha nekem tunetek lennének én tuti tesztelnék :D )

2022. febr. 15. 13:15
 25/338 anonim ***** válasza:
100%

23.24es gratulálok neked!

Miért nemtudod mi lesz ebből? Hiszen pozitív a teszted. Ne aggódj :)

2022. febr. 15. 13:17
 26/338 A kérdező kommentje:

Gratulálok. A halvány pozitív is pozitív ne aggódj csak pozitívan állj hozza.

Én is próbálok pozitív lenni egy év próbálkozás után is.

Igen bármennyire is mondjak engedjem el majd jön amikor itt az ideje..

Na ezt ha valaki el tudja engedni le a kalappal előtte. Én Nemtudom 😂

2022. febr. 15. 13:45
 27/338 anonim ***** válasza:
100%

Mikor tesztelsz kérdező??

Hődet vezeted?

Én nem bírtam ki,teszteltem ma egy 25 erősségűvel. Persze hogy negatív, de olyan negatív... Én ebbe megőrülök. Valahogyan el kellene terelnünk a gondolatainkat erről mert lehet hogy ezert nem sikerül.

Tudod... ha valamit nagyon szeretnél azt eltaszítod. :/

2022. febr. 15. 17:44
 28/338 A kérdező kommentje:

Nem mérem a hőt.

Pénteken vagy szombaton tesztelek.

Van egy Predictor meg egy facelle tesztem.

10es tesztel próbáld. Én 25ös tesztel csak egy hét késéssel tesztelnék

2022. febr. 15. 19:14
 29/338 A kérdező kommentje:
Én is nagyon vágyom rá, minden hónapban amikor megjön a menstruációm kicsit úgy érzem feladom az egészet. De aztán rájövök hogy nem szabad. Egyszer sikerülni fog neked is nekem is és mindenkinek aki csak vágyik rá. Így kell hozza állni, viszont tudom ha megjön megint nagyon el leszek keseredve 😕
2022. febr. 15. 19:16
 30/338 anonim ***** válasza:
100%

Uhhh van itthon 10es tesztem,de azt már tényleg csak akkor lövöm el ha késik. Nem tesztelek már,elég volt. :D (most ezt mondom hahaha🤣)

Én is ugyanúgy vagyok vele,kicsit mintha összeomlana körülöttem minden. Aztán új hónap,új remény.

Persze tudom hogy jönni fog,csak már ne váratna ennyit. Nálunk első babó lenne, ezért is szeretnénk nagyon.

Írj majd !

2022. febr. 15. 19:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!