Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy Követke...

Mennyi az esélye hogy Következő hónapra terhes leszek, ha ebben a hónapban hagytam abba a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
50%
2021. jún. 6. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

A mostani fogamzásgátlók olyan alacsony hormontartalmúak, hogy szinte azonnal kiürülnek a szervezetből, így van rá esély, hogy azonnal persze erre semmi garancia nincs lehet, hogy csak 2-3 hónap vagy fél év múlva. Ismerek mind a két példából, van aki azonnal teherbe esett van aki csak fél év múlva.

Mi most próbálkozunk a párommal, nekünk ez a második hónap, de elsőre nem is vártam még csodát :)

Sok sikert kívánok!!

2021. jún. 6. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lottószamokat kerdeznéd kb ugyan ennyire tudnank megmondani.

Én pl 9ev szedés utan abbahagytam, egyből terhes lettem

Majd 8hónap szedés után 9 hónap után lettem terhes, elvetélem, kiderült hormonbajom lett a gyógyszertől. Újab 4 hónap, kezelések, most vagyok 23 hetes terhes

2021. jún. 6. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
62%

Jaj, 50%-os... Sokadik kérdésnél látom, hogy ezt írod. Ha valami vagy bekövetkezik, vagy nem, akkor sem biztos, hogy 50% az esélye.

Teljesen egészséges párnál, jól időzített együttlétnél is olyan 20-30% közötti esélyt szoktak mondani, hogy összejön egy hónapban.

2021. jún. 6. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!