Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt itt olyan aki már a...

Volt itt olyan aki már a beágyazódásnál is rosszul volt? Émelygés, petefészekfájdalom, bármi

Figyelt kérdés
tegnap 05:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az émelygést a megnövekedett hcg okozza. Beágyazódásnál még az korai.

Alhasi, de főleg derékfájdalom jelentkezhet, és utalhat a beágyazódásra. (De azért rosszul létnek nem mondanám ezeket.)

Nekem legelső tünetem ez volt, valamint mellérzékenység (nekem az nem szokott jelentkezni mensinél.)

Ezután jött a fáradtság, énelygés, végül a hányás. Ezár olyan 5-6 hetesen.

tegnap 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem, én beágyazásnál szoktam rosszul lenni 😂

Kicsit túltoljátok már a hülyeséget. Írd már le légyszi pontosan, szerinted mi okozná például a petefészek fájdalmat.

tegnap 10:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sok nőnek szurkál és görcsöl a petefészek részén mint mensikor vagy ovulaciokor.
tegnap 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
#3! Te most nem az okát írtad le, hanem, hogy nagyon sok nő hallucinál valami fájdalmat és kitalálja, hogy az a beágyazódástól van. Én azt kérdeztem, mi történik olyankor a petefészekkel, amitől az fáj szerinted?
ma 00:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!