Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja erre a hónapra?

Ki nem várja erre a hónapra?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni ?

Mióta próbálkoztok? Melyik napra nem várjatok? Mikor teszteltek először 🥰

2022. febr. 14. 17:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/338 anonim ***** válasza:
100%

11.dpo-t érdemes megvárni. Nekem pl 10.dpo-n hómező volt a teszt másnap délután meg látható, de nagyon halvány pozi. Sokat olvasgattam, és abból az látszik, hogy 11-12.dpo előtt iszonyat ritka a pozi. Sajnos csak itt gyakorin tűnik átlagosnak a korai pozi, hiszen ide csak az ír akinek gondja van :D szóval csalóka. Légy türelmes, de ha bírod akkor játsz a tesztekkel :)

Nekem amúgy minden pms tünetem megszünt... pedig az csak mensivel szokott enyhülni xD ez a ciklus igen fura...

Mindig mondtam férjemnek....kéne a nőkre valami lámpás kijelző ami felvillan, ha valami van xD

I.

2022. febr. 19. 07:29
 72/338 A kérdező kommentje:

A ma reggeli tesztem teljesen negatív. Sajnos megint csak elindult valami és vége is lett. Úgyhogy várom, hogy meg jöjjön és próbálkozunk újból. 😕 de nem adjuk fel!

Írjatok kivel Miujsag.

Mindnekinek mielőbbi pozitív tesztet kívánok ❤️

2022. febr. 19. 07:49
 73/338 anonim ***** válasza:

Sajnálom Kérdező!🙄 Nemsokára jönni fog mindannyiónkhoz a kis Angyalkánk!❤️

Nekem a derekam leszakad, sok folyás és hasszurka. De ez mind pms. 🙄

Azért reménykedek még van 5 napom 🙏

B.❤️

2022. febr. 19. 07:53
 74/338 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, sajnálom :(

Új ciklus új remén! :)

Én már túl vagyok egy hosszú időszakon...közel 7 év volt mire szülők lehettünk... most bizakodok, a kistesó azért nem várat majd minket túl sokáig xD, remélem idén sikerrel járunk, de ennyi idő után is még mindig ugyanolyan nehéz várni és reménykedni... soha nem lesz könnyebb. Irigylem azokat akik lazán kezelik éa csak akkor tesztelnek meg gondolnak babára, ha már késik. Úgy azért kevesebb a stressz :)

I.

2022. febr. 19. 08:13
 75/338 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én most először 28.ára "nem várom" az még annyira hosszú idő, hogy rettenet. Már azon gondolkodom nem is szabadna itt olvasgatnom mert így az első próbálkozós hónapba be fogok golyózni. Szurkolok nektek!
2022. febr. 19. 09:14
 76/338 anonim ***** válasza:

Én már begolyóztam .

Ma teszteltem 20as erősségűvel. Szerdára nem várom,vissza esett a hőm 36.8rol 36.6ra.

Nemertem már az egészet, pedig fájdogál a hasam reggel hasmenésem volt 5x kb.

Érti a fene :(

Mindenkinek szorítok, amíg nem jön meg van remény.

2022. febr. 19. 10:31
 77/338 anonim ***** válasza:
Hát szerda is odébb van még. :( A hasmenés nem hinném, hogy tünet, pont szorulást olvastam, hogy valószínűbb, bár ennyire előtte még ugye semmit nem kellene érezni. Én a közelébe se megyek annak a szekrénynek, ahol a tesztek vannak, hogy ne essek kísértésbe azelőtt, hogy lenne értelme.
2022. febr. 19. 10:57
 78/338 anonim ***** válasza:

Igen odébb van... Ma már görcsöl a hasam mintha menzeszem lenne,sok a nyákom,és picit rózsaszínes is volt.

Én is búcsút intek ennek a hónapnak.

Szerintem meg fog jönni, 4 nappal előbb....

2022. febr. 19. 15:07
 79/338 anonim ***** válasza:

Nektek szurkolok, akinek nem jön össze esetleg ebben a hónapban, maradhatunk itt -beszélgetni ha van kedvetek :)

Jövő hónapban is írhatnánk hogy kinek hogy áll a baba projekt, vagy ha össze jött akkor éppen hogy érzi magát.

Nekem annyira jó érzés, hogy lehet veletek erről beszélni és tudom hogy nem csak én várom már ennyire. :)

2022. febr. 19. 15:10
 80/338 anonim ***** válasza:

Szerintem én is maradok következő hónapban is. Most valamiért ezt érzem. 9 vagy 10. Dpo van ma, teszt negatív. 🙄 Tudom korai de én nem bírom ki. 🤷🤦😅

B.

2022. febr. 19. 15:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!