Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja erre a hónapra?

Ki nem várja erre a hónapra?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni ?

Mióta próbálkoztok? Melyik napra nem várjatok? Mikor teszteltek először 🥰

2022. febr. 14. 17:41
 331/338 anonim ***** válasza:

Szia B!

Szuper ezt olvasni és gratulálok! Mi jól vagyunk. 26.án láttuk a picit volt szép szívhangja, minden rendben volt. Jövőhéten 19.én megyúnk legközelebb. Picit aggódom, mert nekem továbbra sincs semmi tünetem a puffadás és időszakos mellfájdalmon kívül, de bízom a legjobbakban. Mikor mész dokihoz?

Sz

2022. máj. 12. 11:36
 332/338 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen! :) Elsején megyek, akkor már tuti lesz hívhang is. :)

Sok ismerősömnek semmi rosszullét nem volt, semmi tünet. Örülj neki 😅

B.

2022. máj. 12. 12:23
 333/338 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én a második trimeszterben vagyok már, és az egész elsőben hánytam 4x, a cicim fájt, és szorulásom volt. Nem voltam rosszul nem émelyegtem egész nap, stbstb amivel riogatnak. Nyilván mindenki más, de én is “vártam” a nagy rosszul létet, de érdeklődés hiányában elmaradt :) szóval ezen ne izgulj, hanem örülj neki :)

K🥸

2022. máj. 12. 18:56
 334/338 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 5.7-en volt pozi az ovu tesztem 11.08-kor, másnap szurkak, jó eséllyel ovuval. 6-7 dpoN szurkak petefészek el és még környékén,és alhasi görcsök, 11 dpoN meh körüli szúrka, és iszonyat puffadás. Ma a 13. dpoN, mensi előtt egy nappal csont mega 10-es HCG teszt. Ovu teszten van halvány csík, 0,24 erősség premom szerinti Jól gondolom, hogy ez a hónap bukó? Legutóbb 13dpon volt csíkos tesztem, de másnapra megjött 😰😵akkor ugyanígy volt csíkos a joslo lh-m.

Előző periódusban yam gyökerre l sikerült, most S baratcserjes hónap úgy tűnik kikabralt velem.

Egyébként pozi lh napján szoktunk együtt lenni. Köszi előre is!

2023. máj. 21. 12:12
 335/338 anonim ***** válasza:

Hát, én annyit tudok mondani, hogy nekem aznap már erősen latszodott a csík amikor meg kellett volna jönnie.

Próbáljátok pozi lh teszt utáni napon is együtt lenni, meg úgy minden másnap ovulacio környéken. :) nálunk úgy sikerült.

K🥸

2023. máj. 21. 17:01
 336/338 anonim ***** válasza:

Köszi!

A nemvart napja holnap van. Érzem én is, hogy esélytelen, de jól jött egy megerősítés.

Munka és a 3 éves mellett nem nagyon tudjuk megoldani heti 1nel gyakrabban 😶

2023. máj. 21. 17:16
 337/338 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy ne add fel :) és ne görcsölj rá 😘 elhiszem, hogy fárasztó, de azért úgy nagyobb az esély :)
2023. máj. 21. 19:15
 338/338 anonim ***** válasza:
💕 igyekszem, köszi! Visszavaltok a sikeres kombota és lehet aspirin protectre, és uzsgyi ujab kor hormon vizsgálatra, aztán hátha. 🤞 Csak úgy bizakodtam a kémiai után, hogy na most lesz a mi honapunk. Szép anyák napi/szülinapi aji lett volna.
2023. máj. 21. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!