Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja erre a hónapra?

Ki nem várja erre a hónapra?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni ?

Mióta próbálkoztok? Melyik napra nem várjatok? Mikor teszteltek először 🥰

2022. febr. 14. 17:41
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/338 anonim ***** válasza:

Akkor ez így még jobb :D

Még van sok tesztem a másikból is, abból is megy ma egy délután. Hátha!

Csináltam már délutánit, 2 is is ki mutatta! Csak ugye halvány.

Na majd kiderül.

F.

2022. febr. 27. 08:19
 242/338 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok lányok!! 😊 én megfogadtam, hogy mostmár nem tesztelek, amíg nem késik látványosan. A migrénem mára elmúlt, a hátamon minden patti begyulladt szinte, a hasam se görcsöl épp, de tegnap kishasmenésem volt (bocsánat a részletességért), ami nálam szintén meg fog jönni jel. Így, hogy én nem ovu teszteltem és olvasom amit írtok+ a 30-33 napos ciklus már fogalmam sincs mikorra nem várom. Én szerdát mondanám a nem várt napjának ami elméletileg 15.dpo. most úgy gondolom addig nem is tesztelek mégegyszer és csak remélem, hogy a sok jel ellenére sem fog megjönni.

Nagyon gratula mégegyszer nektek!

Sz.

2022. febr. 27. 09:08
 243/338 anonim ***** válasza:

Sz

Kívánom hogy neked is pozitív legyen a teszted! ❤️

K🥸

2022. febr. 27. 09:29
 244/338 anonim ***** válasza:

Kedves Sz!

Szurkolok Neked!

Engem nagyon nagyon idegesit hogy nem erősödik, talán majd pár nap múlva. Holnap veszek másik tesztet, vagy várok,nemtudom....

F❤

2022. febr. 27. 09:55
 245/338 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nos, nem jött ma meg, de a 25ös teszt reggel negatív lett. Délután óta hasmenésem van, ráz a hideg. Csütörtök reggelig nem tesztelek megint, mert volt már 33 napos ciklusom az elmúlt félévben és ha ez is most az, akkor csak szerdán van a nem várt és nem is ma. Akkor fogom ellőni az érzékeny Clearblue tesztet. Már ha nem jön meg addig.

Sz

2022. febr. 28. 21:01
 246/338 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok!

Ma reggel teszteltem a Clearblue hetes jelzős tesztjével.

Pozitív, 1-2 hetes a csöppség!!❤❤🙏

Kívánom hogy Nektek is pozitív legyen a teszt!

Szurkolok ❤

F.🤗

2022. márc. 1. 05:11
 247/338 anonim ***** válasza:

Kedves F!

Szívből örülök neked! Jelentkezz majd azért!

K🥸

2022. márc. 1. 07:13
 248/338 anonim ***** válasza:

Ennyit a nagy lelkierőmről. Gondolom senkit nem lep meg, hogy ma is teszteltem és előttem a jó drága clearblue digitális tesztet. Ráadásul délelőtt azután hogy hajnalban a 25ös negatív lett. Természetesen ez is. Sajnos anyukám ültette a bogarat a fülembe mert vettem tegnap tesztet, hogy csütörtökön használom mikor már tuti ha csúszás is volt meg kéne jönnie. Anya nem tud róla. Itt aludtam náluk mert délután itt nem messze lesz egy megbeszélésem és este elég rosszul voltam (hasmenés).. Anya meg rám nézett és megkérdezte, hogy "nem vagy te terhes?".. mondtam neki, hogy tuti nem, de annyira mozgolódott bennem, hogy és ha mégis, hogy nem bírtam megállni a reggeli 25ös tesztet..aztán meg már elindult persze a lavina, hogy hát a sokkal érzékenyebb már tuti kimutatná... 😃😃

Szóval menstruáció nincs, tesztek negatívak szerintem meg fog jönni, de úgy döntöttem a héten drogéria közelébe se megyek és ha véletlenül nem jönne meg jövőhéten tesztelek.

Ha végre megjön utána viszont már picit jobban odafigyelek az ovu jelekre és kövi hónapban nem is fogok tesztet venni amíg nem késik.. (Reped a plafon😃)

Sz

2022. márc. 1. 10:41
 249/338 anonim ***** válasza:

Gratulálok F ♥️

Sz. ne szomorkodj! Jönni fog, amikor szeretne! :) ♥️

Nekem most fog elmúlni, szóval indul a mandula újra. Igyekszem most nem figyelni magam annyira. Annyit csinálok, hogy elkezdtem hőgörbét vezetni. Természetesen fogalmam sincs, hogyan kell leolvasni, stb. De vezetem 🤣 inkább az érdekel, hogy mikor is van valójában tüszőrepedésem, így, hogy 25 napos ciklusaim lettek 28 helyett. 🤷 Kiváncsi leszek mit mutat majd. :)

Mindenképp írok majd, hogy alakult.

B. ♥️

2022. márc. 1. 11:31
 250/338 anonim ***** válasza:

Én gondolkodtam, hogy beruházok ha kövi hónapba se jön össze egy clear blue digitális ovulációs teszt.

Sz

2022. márc. 1. 12:30
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!