Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja erre a hónapra?

Ki nem várja erre a hónapra?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni ?

Mióta próbálkoztok? Melyik napra nem várjatok? Mikor teszteltek először 🥰

2022. febr. 14. 17:41
 291/338 anonim ***** válasza:

Én nem tudom. Azt mondanám naptár és tünetelemzés alapján, hogy most lehetek 3.-4. Dpo körül, de már semmibe se vagyok biztos. Ma minden ovu tünetemet mintha elvágták volna. Nagyon furi hónap volt ez eddig, nem igazán reménykedem, bár sokat voltunk együtt egészen az elejétől most keddig, de most úgy érzem megint, hogy úgyse sikerül. Naponta változik mit gondolok. Holnap veszek egy tizes tesztet és 3.án megcsinálom, ha negativ akkor a választás örömére megiszok pár meggyes sört.

Sz

2022. márc. 25. 21:23
 292/338 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Képzeljétek 9 dpo-n vagyok és halvány pozitív lett a 10-es tesztem. Időn belül, rózsaszín és szinte azonnal megjelent ☺️♥️ Bízom a legjobbakban 🙏

E.

2022. márc. 27. 12:13
 293/338 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Sok sikert kívánok mindenkinek ❤️

Úgy néz ki nekem is sikerült 🥰 4 nap késéssel ilyenek a tesztek. Xepil és facelle. Nagyon nagyon bízom benne, hogy most végre minden rendben lesz.

[link]

2022. márc. 27. 13:44
 294/338 anonim ***** válasza:

De jo:) Drukkolok nektek hogy minden jó legyen

Én most vagyok Ovu elött,remélem most mindenkinek sikeres lesz ez a hónap :)

2022. márc. 27. 14:32
 295/338 anonim ***** válasza:
Jajj, de jó!!! Gratulálok!!
2022. márc. 27. 15:46
 296/338 A kérdező kommentje:

1 év után el sem akarom nagyon hinni , hogy nekem is sikerült.

Kémiai már biztos nem lesz ahhoz szerintem elég erős a teszt.

2022. márc. 27. 15:57
 297/338 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok az a tünet bebeszélős fajta de ma éreztem egy hirtelen élesebb rövid szúrást az alhasamba bal oldalt.. picit elkezdtem reménykedni, pedig nem kéne mert igy pofáraesés lesz. 5.-6. Dpo..

Sz

2022. márc. 27. 19:32
 298/338 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok nektek 😊

Nekem sajnos 1 nap késéssel megjött... fura ciklus volt... nem voltak pms tüneteim csak az utolsó két napon... már kezdtem reménykedni 🤣

Na majd legközelebb :)

Kedves pozit tesztelekő, jó egészéget kívánok :) ❤

I.

2022. márc. 29. 12:28
 299/338 anonim ***** válasza:
Hát én hosszú idő után először láttam ma pozitív tesztet de sajnos covid, nem hcg teszt volt.... Nem tudom mennyi esélye lenne így beágyazódni a babának ha össze is jött volna.. :( Sz
2022. márc. 29. 13:44
 300/338 anonim ***** válasza:

Update. Tudtátok, hogy a covid teszt is lehet száradási csíkos? Ma átfutott az agyamon, hogy annyira halvány volt mi van ha erről van szó, csináltam még egyet és totál negatív. Szóval náthás vagyok.. Így picit újra reménykedni kezdtem, hogy ha megindult volna valami akkor akár be is ágyazódhat, mert állítólag a covid ezt akadályozza.

Sz

2022. márc. 30. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!