Ki az, akik most kezdték a "babaprojektet"?
Sziasztok,
gondoltam, akik hasonló helyzetben vannak, beszélgethetnénk, illetve tapasztalatokat oszthatnánk meg egymással!
Sajnálom kérdező! De akkor a következő hónapot még jobban megtudjátok nyomni! Viccek kívül rendelj ovu tesztet. Neten lehet rendelni csomagba 10-20-30-50 darabot. Nekem a naptár azt hiszem 3 nappal korábbra irta, mint az ovu teszt. Azért az a 3 nap nem mindegy… :)
K 🥸
Én megfogadtam K tanácsát, rendeltem ovu tesztet és teát. Nagyon szép pozitív lett 2 napja. Nekem 30 körül lesz a nemvárt. Megy a szurkolás mindenkinek.
E
Sziasztok!
K🥸 vagyok.
Örülök, hogy “segithettem” valakinek (E). Nehogy bárki azt gondolja, hogy hasznom van az ovu teszt reklamjabol, saját tapasztalatból indulok ki.
Majdnem egy évig próbálkoztunk emlékeim szerint, és az első rendesen végig tolt ovu tesztes hónapból sikerült. Tegnap voltam nogyogyasznal, 6 hetes vagyok, szép szivhanggal.
Mindig az applikaciobol indultunk ki, hogy mikorra mondta az ovulaciot, rá azt hiszem 2-3 nappal volt a tényleges ovulacio. Szerintem iszonyat hasznos dolog, és nagyon szotyi összeg ha abból indulunk ki, hogy a 30 db házhozszállítással meg azt hiszem +3 teszttel volt 5ezer forint. :)
Remelem mindenkinek sikerül, kérlek írjatok hogy mi történik veletek!
Szorítok!
K🥸❤️
Az ovu teszten kívül volt más siker faktor?
E
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!