Ki az, akik most kezdték a "babaprojektet"?
Sziasztok,
gondoltam, akik hasonló helyzetben vannak, beszélgethetnénk, illetve tapasztalatokat oszthatnánk meg egymással!
Mi úgy is döntöttünk hogy nem fogunk tesztelgetni vagy ráparázni és szexelni akkor is ha nincs hozzákedvünk.
Élvezzük hogy most nem kell odafigyelni a védekezésre és majd jön a jövevény ha szeretne.
Mondom ezt sok pozitív teszt és egy korai vetéléssel ( első hónapban "sikerült").
Mindenkinek sok sikert kívánok, élvezzétek a babatervezés időszakot :)
Én feleslegesnek tartom az ovu tesztet is...:/
Tényleg ha jól kiismered a szervezeted tudod mikor van ovuláció és a váladékból sokat lehet következtezni
Na ki hogy van hölgyek? Van valakinél már hír esetleg?
K
Nekem 26 a nem várható mensim.. csak reméltem valaki tesztelt azóta egy pozitívat :) remelem mindenkinek összejön :)
K
Remelem sikerül nekünk 👏🏻 Nem tudom… lehet tesztelek egyet 24én, az 10 nap az ovulacio után.. olvastam hogy akkor már volt akinek kimutatta… de lehet megvárom a mensit, vagy megjön vagy nem alapon :)
Mondjuk előző hónapban is meg szívatott a testem, mensi előtt pár nappal volt egy csepp barnám, azt hittem beágyazódás stb… utána nem jött meg amikor meg kellett volna… rá 4napos késéssel behozta a lemaradását…. Szóval nem tudom, majd lesz valahogy :)
K
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!