Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az, akik most kezdték a...

Ki az, akik most kezdték a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

gondoltam, akik hasonló helyzetben vannak, beszélgethetnénk, illetve tapasztalatokat oszthatnánk meg egymással!

2022. febr. 4. 11:53
 11/93 anonim ***** válasza:
74%

Mi úgy is döntöttünk hogy nem fogunk tesztelgetni vagy ráparázni és szexelni akkor is ha nincs hozzákedvünk.

Élvezzük hogy most nem kell odafigyelni a védekezésre és majd jön a jövevény ha szeretne.

Mondom ezt sok pozitív teszt és egy korai vetéléssel ( első hónapban "sikerült").

Mindenkinek sok sikert kívánok, élvezzétek a babatervezés időszakot :)

2022. febr. 10. 18:08
 12/93 A kérdező kommentje:
Így van, ez a helyes hozzáállás szerintem is. Nemsokára úgyis kiderül, hogy "sikeres" volt-e a február. Addig minek stresszelni :)
2022. febr. 11. 10:07
 13/93 anonim válasza:
31%

Én feleslegesnek tartom az ovu tesztet is...:/

Tényleg ha jól kiismered a szervezeted tudod mikor van ovuláció és a váladékból sokat lehet következtezni

2022. febr. 12. 20:16
 14/93 A kérdező kommentje:
Én speciel nem nagyon veszem észre magamon, ha ovulálok, viszont a számolós módszer is megfelelő lehet.. Első gyerek is úgy jött össze, hogy a kiszámolt, feltételezett ovuláció napján voltunk együtt. De azokat a teszteket én is feleslegesnek tartom amúgy...
2022. febr. 15. 13:20
 15/93 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hasznos a teszt, nekem két nappal később lett pozitív a teszt, mint amit a telefon appja jelzett… fél éve az alapján próbálkoztunk. Nekem nincsenek ovus fájdalmaim stb.
2022. febr. 15. 14:15
 16/93 anonim ***** válasza:

Na ki hogy van hölgyek? Van valakinél már hír esetleg?

K

2022. febr. 17. 10:08
 17/93 A kérdező kommentje:
Hát én még messze vagyok attól, hogy megjöjjön, 25-én kellene. Szóval nyilván még semmit nem érzek. Ha egyáltalán sikerült :) És veletek mizu? Valakinek valami újság ? :)
2022. febr. 17. 10:16
 18/93 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 26 a nem várható mensim.. csak reméltem valaki tesztelt azóta egy pozitívat :) remelem mindenkinek összejön :)

K

2022. febr. 17. 10:19
 19/93 A kérdező kommentje:
Előző terhességemnél az elmaradt menstruáció utáni 3-4. napon mutatta csak ki a teszt... Szóval most is max. az elmaradt menstruáció napján tesztelek csak. Ha lesz ilyen persze... :) És te?
2022. febr. 17. 11:04
 20/93 anonim ***** válasza:
100%

Remelem sikerül nekünk 👏🏻 Nem tudom… lehet tesztelek egyet 24én, az 10 nap az ovulacio után.. olvastam hogy akkor már volt akinek kimutatta… de lehet megvárom a mensit, vagy megjön vagy nem alapon :)

Mondjuk előző hónapban is meg szívatott a testem, mensi előtt pár nappal volt egy csepp barnám, azt hittem beágyazódás stb… utána nem jött meg amikor meg kellett volna… rá 4napos késéssel behozta a lemaradását…. Szóval nem tudom, majd lesz valahogy :)

K

2022. febr. 17. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!