Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az, akik most kezdték a...

Ki az, akik most kezdték a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

gondoltam, akik hasonló helyzetben vannak, beszélgethetnénk, illetve tapasztalatokat oszthatnánk meg egymással!

2022. febr. 4. 11:53
 21/93 A kérdező kommentje:
Ja, előző hónapban én is így voltam, olyan pms tüneteim voltak (amik sosincsenek), azt hittem sikerült a dolog.. Jól megtévesztett... :D Majd írj, ha vannak fejlemények vagy esetleg már érzel valamit, kiváncsi vagyok :)
2022. febr. 17. 11:15
 22/93 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok. Én is 25-re nem várom, nem érzek semmit, de ahogy írtam én ebben a hónapban rosszabb esélyekkel indulok.

Írjatok, ha valakinél van valami!

2022. febr. 17. 12:00
 23/93 A kérdező kommentje:
Valakinek van valami fejlemény?
2022. febr. 23. 12:45
 24/93 anonim ***** válasza:

16.vagyok

pozitív ovu teszt előtt és után is együtt voltunk, ez az első ovu tesztes hónap, majd egy év után.

Szombatra(26) nem várom.

Nyilalgat a hasam, ma meg tegnap is háromszor mentem a mosdóba hogy na nekem most megjött… de semmi.

9dpo a mai, teszt eddig negatív, pár napja melegnek érzem magam, ma reggel mértem 37,1. Nem tudom mire vélni. Remelem sikerült ez a hónap.

Többiek? Kérdező?

Kriszta

2022. febr. 23. 15:14
 25/93 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem 25-én kellene megjönnie. Azért ma ellőttem egy predictor early-t, negatív. Valószínűleg az már jelezne valamit, szóval én ezt a hónapot is elengedtem. Fájdogál a hasam, olyan, mintha meg akarna jönni. Szerintem meg is fog. Talán majd a március szerencsésebb lesz 😁
2022. febr. 23. 15:30
 26/93 anonim ***** válasza:

Ne engedd még el! :)))

K

2022. febr. 23. 15:34
 27/93 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a testem ugyanazokat "produkálja", mint menzesz előtt, szóval nem kergetek hiú ábrándokat. 😁
2022. febr. 23. 17:33
 28/93 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) En vagyok aki 5 ik honapja probalkozik. 4ik honapom ugy telt el hogy nem volt pozitiv ovutesztem.. bar amikor nogyogyasznal voltam volt egy 14 mm dominans tuszo. Most ezt a honapot ugy csinaltam hogy 14 napig ittam a cickagark teat .. a ciklus 18 ig napjan majd leugrott a csik az ovutesztrol. Most a palastfu teat iszom. Honap vegere nem varom. 7 napja volt pozitiv az ovu teszt. Annyi biztos hogy a cickafark segitett produkalni pozitiv ovutesztet es a palastfu mellett az eddigi 36.8 hom "ovu" utan stabil 37 lett :) lehet csak bemagyarazom de tegnap ota kicsit erzekeny vagyok a szagokra egy ket emberen extran erzem hogy budos. Meg hanyingerem van egyes etelektol. Habar 1 pozitiv ovu tesztem van a ciklus 18 ik napjarol.. de elotte is volt erosodo tesztem.. remelem ott csak rossz idobe teszteltem :) lehet holnap veszek egy tesztet.. persze persze sokan mondjak hogy nem vart elott kar tesztelni... de hat kibirni.. meg amugy is eddigi honapok alapjan ma van a nem vart napja..
2022. febr. 23. 20:46
 29/93 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon drukkolok magunknak, én nekem nagyon kettős érzés ez most… két napja tényleg olyan hogy épp megjön baszki. Fáj, szurkál, az a tipikus lefelé húzza a gravitáció a méhemet érzés.

Vettem egy facelle tesztet, azt nagyon dicsérik, hogy tényleg hamarabb kimutatja… holnap lesz a 10 dpo. Nem tudom megcsinaljam e.

K

2022. febr. 23. 21:09
 30/93 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem tudom... easy es a facella is tobbszor volt pozitiv akkor is mikor 0% volt az esely a terhessegre. Utana olvastam rengeteg hasonlo velemeny volt.
2022. febr. 23. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!