Ki az, akik most kezdték a "babaprojektet"?
Sziasztok,
gondoltam, akik hasonló helyzetben vannak, beszélgethetnénk, illetve tapasztalatokat oszthatnánk meg egymással!
Sziasztok!
Utolsó: köszönöm! Egyébként , őszintén leszakadnak a melleim, már most kb duplája mint előtte volt ( ez mondjuk pozitív ;) csak ne fájna ) néha faj a hasam de erre azt mondta a Nőgyogyasz hogy természetes, hiszen rendeződnek az izmok, érdemes magneziumot szedni. De más tünetem nincs. Nem vagyok finnyás, nem vagyok rosszul stb…
E: ezt nem értem most, kérlek fejtsd ki bővebben.
K🥸
Nagyon örülök én is, hogy minden rendben van nálad. Jó ilyeneket is olvasni.
Azt szeretném megtudni, hogy az ovu teszten kívül volt-e valami, amit most másképp csináltatok, mint az előző egy évben, ami segíthette, hogy összejöjjön? Vitamin, szokások, hozzállás akármi :)
E
E!
Köszi köszi, így már értem!
Semmi! Azt a nyomi tesztet pisilgettem csak 🙊 vettem cickafark teat (vagy valami hasonlót amit ajánlott a patikus néni) de bontatlan maradt, mondtam magamba hogy majd következő hónaptól …. Még terhes vitamint se kezdtem el szedni, hogy elősegítse ugye a dolgokat.
Azóta szedek nyilván, de semmi más nem volt, csak a teszt. :)
Sok sikert mindenkinek! Írjatok!
K🥸
Körülbelül egy éve ha jól emlékszem! Amikor berobbant a COVID előtte hagytam abba a gyógyszert, 3 hónap türelmi idő volt az urulusre, aztán nyilván elkaptuk a covidot 😬 de ugye az oltasoknál kellett várni 2 hónapot, szóval az helyből félév kiesés. Így egy év kb
K🥸
Nekem majd 29-én kellene megjönnie, addig kivárok 😁
Még valaki tart itt kb., ahol én? ☺
Én 30-ra nem várom.
Tünet? Nekem egyelőre semmi. Ovu teszteltem, ugyh a timing elvileg rendben volt.
E
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!