Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az, akik most kezdték a...

Ki az, akik most kezdték a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

gondoltam, akik hasonló helyzetben vannak, beszélgethetnénk, illetve tapasztalatokat oszthatnánk meg egymással!

2022. febr. 4. 11:53
 81/93 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Utolsó: köszönöm! Egyébként , őszintén leszakadnak a melleim, már most kb duplája mint előtte volt ( ez mondjuk pozitív ;) csak ne fájna ) néha faj a hasam de erre azt mondta a Nőgyogyasz hogy természetes, hiszen rendeződnek az izmok, érdemes magneziumot szedni. De más tünetem nincs. Nem vagyok finnyás, nem vagyok rosszul stb…

E: ezt nem értem most, kérlek fejtsd ki bővebben.

K🥸

2022. márc. 17. 19:20
 82/93 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök én is, hogy minden rendben van nálad. Jó ilyeneket is olvasni.

Azt szeretném megtudni, hogy az ovu teszten kívül volt-e valami, amit most másképp csináltatok, mint az előző egy évben, ami segíthette, hogy összejöjjön? Vitamin, szokások, hozzállás akármi :)

E

2022. márc. 18. 07:45
 83/93 anonim ***** válasza:
100%

E!

Köszi köszi, így már értem!

Semmi! Azt a nyomi tesztet pisilgettem csak 🙊 vettem cickafark teat (vagy valami hasonlót amit ajánlott a patikus néni) de bontatlan maradt, mondtam magamba hogy majd következő hónaptól …. Még terhes vitamint se kezdtem el szedni, hogy elősegítse ugye a dolgokat.

Azóta szedek nyilván, de semmi más nem volt, csak a teszt. :)

Sok sikert mindenkinek! Írjatok!

K🥸

2022. márc. 18. 08:57
 84/93 A kérdező kommentje:
Bocsi, K, ti mióta is próbálkoztatok?
2022. márc. 18. 11:12
 85/93 anonim ***** válasza:

Körülbelül egy éve ha jól emlékszem! Amikor berobbant a COVID előtte hagytam abba a gyógyszert, 3 hónap türelmi idő volt az urulusre, aztán nyilván elkaptuk a covidot 😬 de ugye az oltasoknál kellett várni 2 hónapot, szóval az helyből félév kiesés. Így egy év kb

K🥸

2022. márc. 19. 07:00
 86/93 A kérdező kommentje:
K, hányadik hétben vagy? :)
2022. márc. 22. 11:46
 87/93 anonim ***** válasza:
7.hét
2022. márc. 23. 03:30
 88/93 anonim ***** válasza:
Többiek hogy álltok?
2022. márc. 24. 08:50
 89/93 A kérdező kommentje:

Nekem majd 29-én kellene megjönnie, addig kivárok 😁

Még valaki tart itt kb., ahol én? ☺

2022. márc. 24. 10:24
 90/93 anonim ***** válasza:

Én 30-ra nem várom.

Tünet? Nekem egyelőre semmi. Ovu teszteltem, ugyh a timing elvileg rendben volt.

E

2022. márc. 24. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!