16 évesen terhes lettem. Hogyan tovább?
Ti mit tennétek a helyemben?
Fogalmam sincs hogyan történt de teherbe estem egy sráctól akivel csak kavartunk. Ma tudtam meg és nagyon szét vagyok esve
Mit csináljak? Kinek mondjam el először?
Köszönöm
16/L

Először is elmész a nőgyógyászodhoz, hogy normális tesztet végezzen és sac/kb. megnézzek hány hetes a magzat. Ő el fog minden lehetőséget mondani, orvosi és jogi értelemben egyaránt.
A szüleid lehet pipák lesznek, de attól még a lányuk maradsz!

Nagy felelőtlenség. A szüleid biztosan nem fognak megdícsérni. A srác tud már róla? Fel fogja veled nevelni a gyereket? Vagy a szüleid fogják felnevelni az unokájukat is?
Amúgy meg ha elveteted, ha nem a szüleid mindenképpen meg fogják egyszer tudni. Mondd el nekik, aztán meglátod.

Ha kamu is a kerdes, lehet olvasni fogja majd valamikor egy 16 eves lany aki tenyleg ilyen helyzetben van.
En 28 eves fejjel se vallalnam egyedul a gyereket.
Ha a fiam majd hazajonne egy 16 eves lannyal hogy anya baj van, en tamogatnam oket barhogyan is dontenenek.
Nem tudom mit tettem volna ha 16 evesen teherbe esetem volna mert 19 eves voltam amikor elsonek szexeltem

Amit én tettem volna. Terhességi tesztet csinálok és ha az pozitív, akkor szóltam volna anyukámnak és együtt elmentünk volna nőgyógyászhoz, aztán abortuszra.
30 évesen vállaltam gyereket és egy férjjel az oldalamon 12 éves kapcsolat után, és így is borzalmasan nehéz. Leírni nem lehet milyen és mennyi lemondással, váratlan meglepetésekkel és nehézségekkel, kiadásokkal jár, de hidd el hogy embert és kapcsolatot próbáló.
Semmiképpen nem támogatnám a 16 éves lányomat hogy megtartsa a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!