16 évesen terhes lettem. Hogyan tovább?
Ti mit tennétek a helyemben?
Fogalmam sincs hogyan történt de teherbe estem egy sráctól akivel csak kavartunk. Ma tudtam meg és nagyon szét vagyok esve
Mit csináljak? Kinek mondjam el először?
Köszönöm
16/L

Kinek jobb, hogy megszüli kedves utolsó?
A 16 éves középiskolába járó lánynak? Az apának, aki 100% nem szeretné a babát megtartani? Vagy a nagyszülőknek, akik nevelhetik a babát helyettük? Ugyanmár...
Soha nem volt abortuszom, van viszont a férjemtől 2 gyermekem. 16 évesen biztos, hogy az abortuszt választottam volna. Baromi nehéz az anyaság, mind lelkileg/anyagilag/fizikailag.
Ha a lányom lenne ilyen helyzetben, akkor is az abortuszt tanacsolnám neki, habár a végső döntés az övé lenne, amiben 100%ig támogatnám.
Mondd el anyukádnak nyugodtan. Nem fog repesni a boldogságtól, de melletted fog állni mindenben.
Aki meg a nevelootthont írta...húzzál már a picsába!! Ekkora idiótasággal inkább maradtál volna csendben.

Szüleidnek elmondani és mentek abortuszra. Az a legjobb döntés.
Ha megszülöd a gyereket egész életedet tönkrefogod tenni. 20 évesen ott sírsz majd, amikor mások buliznak, pasiznak, mennek ide oda. Élnek. Te meg nem tudsz a gyerek miatt. Ráadásul sulit se tudod elvégezni, tovább tanulás sem lesz. Semmi se. Gyerek is nélkülözni fog. Aztán 30 évesen Tescoban lehetsz áru feltöltő és megkeseredett életű. Társkereső tele van a hozzád hasonlókkal. A csávóra meg ne számítsàl, ha már most azon filozol fog e gyerektartást fizetni és hogy mennyit. Ez már rég rossz hozzáállás. Az 30e Ft nem oszt nem szoroz már. Hidd el többet nem fog mert minimál bérre bejelentve vagy be sincs aztán úgy kergesd.
Mindenképpen abortusz, hogy legyen esélyed egy jó életre és majd az újabb gyereknek is egy normális férfival.

"Védekeztünk mindvègig de köszönöm az építő hozzászólást…"
Ezek szerint mégsem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!