Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 évesen terhes lettem....

16 évesen terhes lettem. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek a helyemben?

Fogalmam sincs hogyan történt de teherbe estem egy sráctól akivel csak kavartunk. Ma tudtam meg és nagyon szét vagyok esve

Mit csináljak? Kinek mondjam el először?

Köszönöm

16/L

jan. 23. 21:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
91%
A szüleidnek. Aztán anyukáddal elmentek az abortuszt intézni.
jan. 23. 22:45
 12/69 anonim ***** válasza:
17%
En azert tanogatnam a dontesuket mert azzal csak eltavolodnak ha ellenuk vagy. Erdemes leulni veluk beszelni es ha annak ellenere is ugy dontenek megakarjak tartani igen teljes vallszelesseggel kiallni mellettuk es segiteni. En nem kockaztatnek hogy elveszitsem a gyerekemet meg az unokamat azert mert nem ertek veluk egyett
jan. 23. 22:47
 13/69 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ebben a szituban az "apuka" nem szándékozik papás mamást játszani, ha csak úgy kötöttségek nélkül k*félgetett egy 16 éves lányt
jan. 23. 23:03
 14/69 anonim ***** válasza:
13%
Mindenképp mond el a szüleidnek, megérdemlik, már csak azért is mert ők fogjàk felnevelni. 16 évesen nem is értem a “mit csináljak” kérdésed, egy gyerek vagy még
jan. 23. 23:47
 15/69 A kérdező kommentje:

Nemtudom miből gondolja néhány kedves egyén hogy ez egy kamu kérdés lenne,na mindegy.

Nekem elvetetni nem lenne szívem,nagyon lelkis vagyok de ugyanakkor félek is hogy hogyan tudnàm felnevelni egyedül és miből? Az apa ilyenkor nem tud teljesen elmenekülni a felelősség alól ugye?

jan. 24. 07:08
 16/69 anonim ***** válasza:
85%
Nem tud... Ha nem is akarja vállalni, akkor DNS tesztre lehet kötelezni apasági keresettel, és fizetnie kell a gyerekre, ha akar, ha nem
jan. 24. 08:13
 17/69 anonim ***** válasza:
25%
Orokbe is adhatod vagy nevelootthonba de lehet kesobb megbannad
jan. 24. 08:28
 18/69 A kérdező kommentje:

Örökbeadás szerintem a legrosszabb..

Ma délután elmondom elsősorban otthon,aztán a srácnak.

jan. 24. 08:30
 19/69 A kérdező kommentje:
A gyerektartást fizetéshez mérik? ő már idősebb nàlam és dolgozik
jan. 24. 08:31
 20/69 A kérdező kommentje:
Egyedül él stb
jan. 24. 08:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!