16 évesen terhes lettem. Hogyan tovább?
Ti mit tennétek a helyemben?
Fogalmam sincs hogyan történt de teherbe estem egy sráctól akivel csak kavartunk. Ma tudtam meg és nagyon szét vagyok esve
Mit csináljak? Kinek mondjam el először?
Köszönöm
16/L

Igy járt
Aztan majd ha tobbszor is teherbe esik akkor megy mindig vetetni mert azt úgy szokas?

"Mert az jobb emberek, hogy 16 évesen semmire szüli a gyereket?"
Örökbe is adhatja. Sokan vannak akik szeretnének örökbefogadni, de a gyermekotthonokra éveket kell várniuk.

"Egy GYEREKRŐL beszélünk.Igen,"
Amikor szexuális életet folytat védekezés nélkül, akkor felelősséget kell vállalni. Ja, a szexhez nem gyerek, de a terhességhez igen? Anno első menstruáció után már házasodtak és szültek. Jójó, az ókor és középkor már világ volt...
De ha szexelni tud védekezés nélkül akkor legyen felelősség tudata.
Az abortuszt tiltani kéne. Kivétel olyan esetekben ahol veszélyeztet életet (anya) vagy nemi erőszak miatt.

Nem tudom hova tenni ezt a rengeteg rosszindulatú kommentet..
Egyébként megtartom a babát.😊 A szüleim az elején nagyon kiakadtak de leültünk beszèlni és támogatni fognak. Anyukám megy gyesre és addig én be tudom fejezni az iskolát. A baba apukája is támogatni fog.
Remélem hogy minden rendben lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!