Én semmiképpen nem tartanám még, pedig én is abortusz ellenes vagyok. De vannak olyan helyzetek, amikor ez a jó megoldás. Egy kiskorú estében főleg. Szerintem a szüleid sem most szeretnének nagyszülők lenni és nem ilyen életet képzeltek el neked. Gondolom, te sem. A férfitól ne várj sokat. Még túl fiatal vagy, hogy így elrontsd az életedet, lesz más partner, akivel családot alapíthatsz, nem ilyen link alak, aki kislányokat ejt teherbe. Beszélj őszintén a szüleiddel, hallgasd meg ők mit tanácsolnak, rájuk számíthatsz bármi is lesz.
jan. 24. 08:42
23/69 anonim válasza:
Beszéltél a szüleiddel?
jan. 24. 23:39
24/69 anonim válasza:
#17 nevelőotthon... hát gratulálok, sikerült az egyik legrosszabb tippet adni a kérdezőnek.
Kérdező! Remélem sikerült elmondanod a szüleidnek, és remelem, viszonylag jól fogadták. A tovabbiakat már velük beszéld meg, ti tudjátok a helyzetet és a választási lehetőségeket felmérni, remélem a legjobb döntést hozzátok meg, akármi is legyen az.
jan. 25. 03:49
25/69 anonim válasza:
Az is egy opcio
Miert, 16 evesen gyereket nevelni az jobb?
Hany eves a srac?
jan. 25. 08:45
26/69 anonim válasza:
#25 Persze, aztán a gyerek meg egy lelkironcs lesz, egy halom elmaradottsággal (pl. finomotorika), de gondolom ez meg téged hidegen hagy. Ugyhogy igen, 16 évesen gyereket nevel jobb, úgy hogy ott vannak a lány szülei.
jan. 25. 18:17
27/69 anonim válasza:
16 évesen biztosan nem tartottam volna meg a gyereket.Szólnék anyukámnak és intézném az abortuszt.
jan. 25. 18:32
28/69 anonim válasza:
Na mert az abortusz jobb mint a nevelotthon
jan. 25. 18:55
29/69 anonim válasza:
Lehet még babád életed szerelmével! Ne tedd tönkre az eleted ilyen fiatalon. Abortusz és utána pszichológus. Segít a gyászfeldolgozásban!
jan. 26. 00:15
30/69 anonim válasza:
Inkább szuld meg, vallald a felelosseget
Abortusz = a felelosseg elkerulese
Egyebkent az abortusz utan is lehetnek lelki gondjai hogy volt egy babája és elvetette, sokkal jobb hogy megszuli
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!