Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már várandósok, gyermekesek...

Már várandósok, gyermekesek felé szól a kérdésem: aktus után hogyan történt a befejezés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 🙃

Ez h@lye kérdés, de kíváncsiságból.

Amikor terveztétek a babát, csak egyszerűen spontán ment az élvezés vagy megterveztétek, hogy milyen pózban stb.?! Illetve utána mentetek tusolni vagy még vártatok?

Valakitől már hallottam azt is, hogy „gyertyán” állva várt. 🤣

jan. 23. 22:55
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
A feleségem szexi cuccba várt a bomba testével ,elővette a gumit,hogy akkor erre most nem lesz szükség és eldobta, ràfeküdtem betoltam neki és terhes lett 😁
jan. 23. 23:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem agyaltunk pózokon, Jézusom... Pedig 1.5 évig próbalkoztunk,mire összejött.

Befejezés: én általában rögtön elmegyek pisilni, ez ajánlott is a rövid női húgyut miatt.

Ennyi. Akkor sem volt máshogy.

jan. 23. 23:35
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

2es vagyok. Gyertyán állva??

A petesejt a petevezetékben termékenyül meg. Azt a gyertya póz se befolyásolja.

Ami meg a hüvelyben marad sperma, az úgyis kifolyik/felszívódik.

Semmi értelme pózolgatni, ráadásul röhejes is.

jan. 23. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Most akkor várandósok, szülők válaszait várod, vagy azokét, akik még nem terhesek, de próbálkoznak?
jan. 24. 06:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ilyen "praktika" nem volt, pedig mi is sokáig próbàlkoztunk. A peteérést figyeltem, akkor együtt voltunk, ennyi. Én is mindig hamar megyek pisilni, tusolni utána, akkor is úgy volt.
jan. 24. 06:29
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Úgy voltunk együtt, ahogy jól esett, nem gondolkodtunk előre a pózokon :D Nem kizárólag csak a teherbe esés volt a célja az együttléteinknek, bár nyilván szerettünk volna babát, de hát na, nem lehet folyton babákra gondolni szex közben. Nekem legalábbis zavaró lett volna :D

Miután megtörtént aminek meg kell történnie, nem csináltam semmi különöset. Összebújtunk az ágyon még pár percig, mint mindig, szóval technikailag még fekve maradtam egy ideig, de gyertyába nem álltam meg hasonlók :D

Pisilés és zuhanyzás utána igény szerint.

jan. 24. 07:06
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Még csak a peteérésemet sem tudtam mikor van.

Szexeltünk amikor jól esett, mikor végeztünk pedig rohantam pisilni. 2percet sem feküdtem utána.

Első terhességem 2, második 3 harmadik pedig szintén 3 hónap alatt fogant meg.

jan. 24. 07:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi egyetlen egyuttletbol hoztuk ossze a kisfiunk,utana a ciklusban sajnos fertozesem lett,plusz pedagogus vagyok,igy epp tanev elott alltunk,rengeteg melom volt. Nem is kovettem a peteeresem se. Az volt az elso probalkozos honap. 1x szexeltunk,en rogton letusoltam,csomo ondo kifolyt.

Es megis terhes lettem.

A spermiumok kedvezo korulmenyek mellett akar 3 napig is eletkepesek a huvelyben.

jan. 24. 07:13
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Semmit nem vetettünk be.

Csak szexeltunk.

Utána azt is elfelejtettem, hogy meg kéne jönnie, csak eszembe jutott, hogy hoppá, már hónap vége van, és még nem volt menzeszem

Teszteltem, és pozitív volt a teszt.

jan. 24. 09:21
 10/10 A kérdező kommentje:

#4.

„Már várandósok, gyermekesek” tehát, akiknek már megfogant, vagy akiknek már meg is született :)

jan. 25. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!