A fogamzásgátló befejezése után igaz az, hogy a szervezet hirtelen aktívabb lesz, és több pete érik?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy a több évig tartó fogamzásgátlóval való visszatartás után az első tabletta nélküli hónapban nagyobb az esély a teherbeesésre, mert több pete is érhet. Ez igaz, vagy ti mit tapasztaltatok?2022. jún. 29. 12:05
2/10 anonim válasza:
Előfordulhat ez is, mindenki szervezete másként reagál.
3/10 anonim válasza:
Hát szerintem ez hülyeség…
mivel szedsz egy olyan gyógyszert ami “Gátolja “ a termékenységet, tele mindenféle kitudja mivel évekig…
Szerinted akkor első szex után ott a gyerek ? Hát nem gondolnám.
Mi hónapok óta próbálkozunk, fiatalok vagyunk sose szedtem semmiféle gyógyszert se betegségre se másra, oda figyelünk mindenre együttlétek stb, minél egészségesebb életmódunk legyen, szedjük a vitaminokat és mégsem sikerül sajnos…
Tehát csak arra célzok hogy kicsi az esélye hogy hamar terhes leszel, DE ne így legyen!
Minél előbbi babásodást!:)
4/10 anonim válasza:
Én Ruzsa Magdi nőgyógyászatól olvastam ezt :D hogy ez lehet az oka a hármas ikreknek, tullompenzal ilyenkor a szervezet. De nem vagyok orvos, nem tudom így van-e, mindenesetre szerintem érdekes :)
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, igen, rákerestem, és a Ruzsa Magdi orvosa mondta ezt, hogy hirtelen berobban a szervezet, túlkompenzál, ilyenkor nagyobb az esélye az iker terhességnek. Mivel ezt egy orvos mondta, hajlok rá, hogy elhiggyem.
2022. jún. 29. 13:54
7/10 anonim válasza:
Én amint letettem a fogamzásgátlót, egyből teherbe is estem. Mindkét gyerekemnél így volt. Az első előtt 11 évig szedtem a gyógyszert, a másik előtt csal 1 évig.
8/10 anonim válasza:
Oktoberbe tettem le 7 ev utan. Azota sem sikerul a baba
9/10 anonim válasza:
Az én nőgyógyászom is ezt mondta, hogy az első hónapban sokaknál túlkompenzálhat. Ugyanakkor meg van, akinek pont tönkre vágja évekre a ciklusát.
10/10 anonim válasza:
Nekem csak ártott. Elég volt helyre tenni utána a dolgokat. De van, akinek nincs vele gondja. Szerintem az hogy könnyebb lenne utána nem igaz. Van ilyen is, olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!