Igaz, hogy fogamzásgátló befejezése után könnyebben teherbeeshetek?
Figyelt kérdés
3 évig szedtem fogamzásgátlót. 2 hónapja már nem szedem.2012. máj. 24. 16:30
1/5 anonim válasza:
igaz én a harmadik hónapba lettem terhes
illetve most szedtem egy hónapig tabit várom az eredmény két három hónapon belül
2/5 anonim válasza:
nekem ez nem jött be, abbahagyás után fél év kellett
3/5 anonim válasza:
Van akire igaz, van akire nem. Nekem egyből visszaállt a ciklusom, és a 2. hónapban terhes is lettem.
4/5 Manka68 válasza:
Ha egészségesek vagytok, akkor igen. A gátlás alól felszabadult petefészkek ezerrel kezdenek dolgozni, nem ritka, hogy több petesejt is érik az első pár hónapban. :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Egyikünk se cigizik,iszik. És olyan furi dolgot érzek a hasamba,még nem éreztem ilyet azelőtt.vagy csak annyira koncentrálok most hogy ezt is észreveszem :D vagy csak beképzelem
2012. máj. 24. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!