Kinek csuszott be a baba megszakitas+ovszerrel befejezes mellett?
Nekem sok problémám volt a fogamzásgátlókkal, ezért ki volt zárva az a lehetőség.
Mi is átszoktunk a megszakításos védekezésre, kb 5 év alatt eddig nem volt belőle gond. Szerintem sokban függ attól is, hogy a férfinek mennyire erős az előváladéka. Mert ugyebár valakinek sok van, valakinek alig.
3# vagyok
4# mi is sokszor csináltuk így a férjemmel, mert nem mindig sikerült, hogy én menjek el előbb, vagy egyszerre, és ha kiveszi, onnantól kb vége részemről. Így élvezhettük, hogy gond nélkül megy el bennem. Ez inkább a két gyerek közti időszakban volt.
Évekig védekeztünk csak megszakítással is, és nem volt baba, DE mi nem is bántuk volna, ha becsúszik. Amikor akartunk babát, akkor össze is jöttek.
Viszont a 2. gyerek születése után nem alkalmaznám már a megszakítást, mert nem biztonságos, több gyereket nem akarunk, és nem kockáztatnék, úgyhogy valószínű fogamzásgátló lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!