Kiknel csuszott be a baba megszakitasos egyuttlettel tartos parkapcsolat mellett?
Hanyadik ilyen honapban?
Olvasom, hogy van, aki evekig igy "vedekezik" (igen, tudom, mennyi a Pearl indexe), es bevalik. Mas meg az elso ilyen alkalommal osdzehozza a babat. En azoknak a tapasztalatara lennek kivancsi, akik mar hosszabb ideje (legalabb 1-2 eve) egyutt voltak, mikor ez megtortent, illetve arra, hogy ez hanyadik olyan honapban tortent, amikor igy voltak egyutt. Az is erdekelne, hogy csak a legvegen huzta ki, vagy mar hoval elotte huztak ovszert.
Egy évet töltöttük be, mikor így estem teherbe. Természetesen örültünk a csöppségnek, és már 6 hónapos (☺).
A legvégén húzta ki, mielőtt elélvezett volna, nem használtunk egyáltalán óvszert.
6 éve együtt voltunk, volt már egy közös gyerek. (3. próbálkozós hónapban jött össze.)
Egyszer elkapott minket a hév a fürdőben. :) Ott nem volt gumi. Jóval előbb kivette.
Négy héttel később ott vigyorogtunk a pozitív teszt fölött. :)
Vagyis nekünk elég volt egyszer kockáztatni. (Akkor már nem volt gond, ha jön a kistesó, különben nem csináljuk így.)
Koszi 1-es es 2-es! 2-es, az szep, ha joval elobb kivette, tudom, hogy elovaladek meg minden, de azert a megszakitas mellett fogant babak tobbsegerol valahogy megis azt gondolnam, hogy a vege elott nem sokkal csusszant be a sperma. Persze olvastam mar olyanrol, ahol csak par huzas erejeig tettek be, es baba lett, de azert ez a ritkabb.
3-as, aranyos vagy, hogy valaszoltal, de nem ez volt a kerdes:)
Johetnek meg valaszok tartos parkapcsolatban megszakitas mellett becsuszott babarol.
12 évig védekeztünk így 9.évben lettem terhes de korán el is halt sajnos :-( pedig örültünk neki attol függetlenül hogy nem volt tervezve.mindig időbe kivette.
12 év után neki álltunk élesbe majdnem 1 év után estem teherbe.ma már 4 hónapos a pindurkánk.és most is ugyanígy védekezünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!