Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiknel csuszott be a baba...

Kiknel csuszott be a baba megszakitasos egyuttlettel tartos parkapcsolat mellett?

Figyelt kérdés

Hanyadik ilyen honapban?

Olvasom, hogy van, aki evekig igy "vedekezik" (igen, tudom, mennyi a Pearl indexe), es bevalik. Mas meg az elso ilyen alkalommal osdzehozza a babat. En azoknak a tapasztalatara lennek kivancsi, akik mar hosszabb ideje (legalabb 1-2 eve) egyutt voltak, mikor ez megtortent, illetve arra, hogy ez hanyadik olyan honapban tortent, amikor igy voltak egyutt. Az is erdekelne, hogy csak a legvegen huzta ki, vagy mar hoval elotte huztak ovszert.

2017. ápr. 24. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy évet töltöttük be, mikor így estem teherbe. Természetesen örültünk a csöppségnek, és már 6 hónapos (☺).

A legvégén húzta ki, mielőtt elélvezett volna, nem használtunk egyáltalán óvszert.

2017. ápr. 24. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

6 éve együtt voltunk, volt már egy közös gyerek. (3. próbálkozós hónapban jött össze.)

Egyszer elkapott minket a hév a fürdőben. :) Ott nem volt gumi. Jóval előbb kivette.

Négy héttel később ott vigyorogtunk a pozitív teszt fölött. :)

Vagyis nekünk elég volt egyszer kockáztatni. (Akkor már nem volt gond, ha jön a kistesó, különben nem csináljuk így.)

2017. ápr. 24. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Mi hat éve csináljuk így a párommal, és egyszer sem estem teherbe. Lehet nagyon ügyesek vagyunk.😊 Majd jövőre ha minden igaz belekezdünk. Remélem egyből sikerülni fog.😊
2017. ápr. 25. 07:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszi 1-es es 2-es! 2-es, az szep, ha joval elobb kivette, tudom, hogy elovaladek meg minden, de azert a megszakitas mellett fogant babak tobbsegerol valahogy megis azt gondolnam, hogy a vege elott nem sokkal csusszant be a sperma. Persze olvastam mar olyanrol, ahol csak par huzas erejeig tettek be, es baba lett, de azert ez a ritkabb.

3-as, aranyos vagy, hogy valaszoltal, de nem ez volt a kerdes:)

Johetnek meg valaszok tartos parkapcsolatban megszakitas mellett becsuszott babarol.

2017. ápr. 25. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:

12 évig védekeztünk így 9.évben lettem terhes de korán el is halt sajnos :-( pedig örültünk neki attol függetlenül hogy nem volt tervezve.mindig időbe kivette.

12 év után neki álltunk élesbe majdnem 1 év után estem teherbe.ma már 4 hónapos a pindurkánk.és most is ugyanígy védekezünk

2017. ápr. 25. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:
17 éve megszakítással "védekezünk"... tavaly csúszott be,16 év után így a baba,sajnos a 10.héten elvetéltem. :( Kérdeztem erről dokit,azt mondta minden férfi más,nem mindegyiknek van spermium az előváladékban..van akinek egyáltalán nincs,van akinek akad benne,van akinek elég sok,és már 1-2 ilyen együttléttől baba lesz... ezek szerint az én férjemnek nem sok lehet,ha 16 évig ment így a dolog
2017. ápr. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!