Megszakítás mellett teherbe esni?
Én úgy estem teherbe, hogy megszakítással "védekeztünk" és fogamzásgátlót szedtem+ elvileg nem is eshettem volna soha teherbe.
De örültünk neki természetesen :)
Nem lett belőle terhesség de nem rajtam múlott. Cukipofa azt játszotta hogy még kihúzás előtt elengedett egy adagot hang nélkül, majd kihúzta mintha akkor durrant volna el.
Szerencsére nem vagyok hülye és észrevettem, melyik nőnek ne tűnne fel a szivárgó sperma és nedvességérzet?
Akkor egy esemény utánival megúsztam és leordítottam a fejét, amíg el nem játszotta megint. Kidobtam a fenébe. Elmondása szerint izgatta hogy teherbe ejt.Szaros pelusok cseréje évekig gondolom nem izgatta volna ennyire.
Ha nem akarsz gyereket akkor olyan módszert alkalmazz ami rajtad múlik, nem a másikon.
Akkor csak nem városi legenda az előváladéktól való teherbe esés...
Az az igazság, hogy vannak már gyermekeink és több mint 10 éve alkalmazzuk a megszakítást, de sosem volt meglepi baba. Titkon nagyon örülnék még egy gyerkőcnek, de még nem jutottunk odáig, hogy élsben is próbálkozzunk. Ha nagyon akar, akkor végülis van esélye így is. Egy kicsi legalábbis...
De,városi legenda.
A megszakítás miatti terhesség mindig az emberi nemtörődömségen és ostobaságon múlik.
Nem húzza ki időben és sunnyog,be vannak rúgva/állva és nem veszik észre,nem érdekli mert jajdeédi a babó.
Sokan azzal sincsenek tisztában hogy milyen mellékhatásai vannak a gyogyóknak amiket szednek.
Tudtad,hogy az antidepresszánsok nagy része megzavarja a férfi szexuális funkcióit?
Ez többek között a sperma bejutását eredményezi az ondóba még orgazmus előtt amitől az előváladéktól is teherbe esik a nő.Most lehet szójátékozni hogy akkor mégis az előváladéktól lett terhes,csak nem igaz.Az előváladékba rendellenes módon került sperma az oka ami normális esetben nem tartalmaz olyan mennyiséget,hogy az átjusson a védelmen.Előváladéktól teherbe esni a mítosz amit soha nem ellenőriztek,mert a két fél elmondásán alapul(én kihúztam,nem mentem el,józan voltam blabla).
Még látszik is,ha a férfinak "ködös" az előváladéka akkor szervi gondjai vannak(vagy gyári,vagy gyógyszer miatti) és lazán felcsinál.
És most jön a csavar:sok férfi azért szed titokban alkalomszerűen SSRI-t mert segítségével sokkal tovább bírja a szexet,az egyik fő mellékhatásuk a farok érzéketlenebbé válása.Korai magömlésre felírják felelőtlen orvosok akik ugyancsak szarnak a mellékhatásokra.
Szóval nem a véletlen műve a babóca,hanem az iskolázatlanságé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!