Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakítás mellett teherbe esni?

Megszakítás mellett teherbe esni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem védekezés és simán lehet. Van itt olyan pár, akik éveken át alkalmazták (a termékeny napokon is) "baleset" nélkül, aztán egyszercsak mégis meglepte őket egy baba? (de úgy, hogy tutiea időben megszakították az aktust és minden ugyan úgy történt, mint addig?)
2019. júl. 14. 14:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%

Énénén!

4 éve abbahagytam a fogamzásgátlót mert sokféle problémám volt tőle. Utána megszakítással "védekeztünk" mert a párom meg allergiás az óvszerre, de nem lett volna baj ha becsúszik a baba. 4 évig egyszer sem lettem terhes. Aztán egyszer csak 4 év után összejött, nem csináltunk semmit másképp. Nem bántuk, imádjuk a kislányunkat. :)

2019. júl. 14. 15:51
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Mi másfél éve csináljuk megszakítással, és szerencsére eddig nem lett baj. Bár én nem szedhetek gyógyszert egészségügyi problémák miatt, a páromnak pedig nem áll fel gumiban. Úgyhogy patthelyzet.
2019. júl. 14. 16:18
 13/25 anonim ***** válasza:
16%
én még nem estem teherbe, pedig pár fiúval már csináltam így, mikor bulizni jártam. már megkomolyodtam és megbántam, hogy ilyeneket csináltam, de addig eszembe se jutott, hogy terhes lehetek és hogy belém élvezhet valamelyik fiú részegen. 22N
2019. júl. 14. 16:44
 14/25 anonim ***** válasza:
49%
Első ne vetíts már. Aki elvileg nem lehet terhes, de mégis szed fogamzásgátlót, az mégis minek védekezne még megszakítással is?
2019. júl. 14. 16:54
 15/25 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk 16 éve működik így - mínusz kb. ez időszak közepén két tervezett gyerek, akik "élesben" viszonylag hamar (2. ill. 5. hónap) összejöttek.
2019. júl. 14. 16:59
 16/25 anonim ***** válasza:
58%

Azért szedtem a fogamzásgátlót mert amikor az orvos azt mondta, hogy nem lehetek terhes akkor a gyógyszer felénél jártam így azt gondoltam végigszedem. A megszakítás pedig azért volt mert bennem volt a kisördög hogy mi van ha. Fiatalok voltunk még.

Tehát ezért. Ha valamit nem tudsz miért szólsz be? Talán itt voltál hogy jobban tudod mint én?

2019. júl. 14. 17:04
 17/25 A kérdező kommentje:
Sosem értettem ezeket a lepontozgatásokat. Mindenkinek köszönöm, aki megosztotta a történetét!
2019. júl. 14. 18:16
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
17 évig így védekeztünk a férjemmel, akkor született a két lányom, amikor terveztük. A harmadik gyerek pedig akkor, amikor apuka úgy döntött, hogy nem húzza ki. Most 4 hónapos a fiam, imádom. De elköttettem magam.
2019. júl. 14. 18:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen teherbe lehet esni, mivel hogy a megszakítás nem védekezés! Több barátnőm is teherbe esett így, az egyik még büszkén mesélte is, hogy ő 3 éve így csinálja a hapsijaval és nem lett semmi gond, erre rá fél évre terhes maradt.. Aki nem akar gyereket, az legyen képes normálisan védekezni.
2019. júl. 14. 19:40
 20/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolso: egyetértek. Mi addig csináljuk így, míg nem lenne gond egy újabb baba. Utána marad a gumi (gyógyszert nem szedhetek), bár ahogy olvasgatok itt, az még rizikósabb, mint a megszakítás 😂
2019. júl. 14. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!