Pharmatex és megszakítás mellett lehetséges a teherbeesés?
az esély meg van.
Sem a megszakítás sem a Pharmatex nem a legmegbízhatóbb védekezési módszer....
És meg a kettő együtt sem tuti.
Én a helyedben várnék 1-2 napot és tesztelnék újra.
Viszont, ha ennyire rendszertelen nálad a mensi ... akkor igazából nem is nagyon tudsz mihez viszonyítani, lehet megint jön egy olyan hónap amikor is kimarad a mensid.
Ne görcsölj rá, hét vége felé tesztelj, és ha nem jön meg akkor jelentkezz be jövöhétre dokihoz !
Öt nap után már legalább halványan mutatni kéne a tesztnek, ha terhes vagy, még késői peteérés esetén is. (Tapasztalat.)
Ettől függetlenül menj el nődokihoz, mert a késés mástól is lehet.
A pharmatex kúpokat használtuk, amíg nem szedhettem fogigátlót, és nálunk nem volt probléma. Mi akkor egészítettük ki megszakítással, mikor termékeny napok jöttek. Két éves koráig szoptattam a lányomat, ez alatt nem estem teherbe.
Nem annyira biztonságos, mint a tabletta vagy a gumi (állítólag), de én személy szerint nem ismerek senkit, akinek mellette becsúszott a baba. De olyat igen, aki fogamzásgátló mellett maradt terhes.
Köszönöm a válaszokat!
#2 szombaton teszteltem, nem ma, akkor még csak 2. napja csúszott. Akkor is kimutatta volna a teszt a terhességet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!