Vetélés után kinek mennyi idő múlva lett újra baba? Májusban sajnos elvetéltem Spontán vetélés volt nemkellet műszeres befejezés .. első mensim megjött nemsikerült a baba most várom a 2.mensit 6.-án
Ez is a te kérdésed?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Szia! Ne haragudj, hogy nem érdemben írok, meg hogy ide pofátlankodok. Megkérdezhetem vetélés után hány napra jött meg az első menzeszed? Sajnos én is elvetéltem, nem kellett nekem sem befejezés, a 8.héten. Jelenleg várom, hogy megjöjjön az első, de semmi eddig. Ovu tesztet is használok, 25.napon is teljesen negatív ma. Várok, nem tudok jobbat, időt hagyva a testemnek.
Mielőbbi áldott állapotot kívánok neked!
Nem akarok bunóskodni, de ez pont az a kérdés, amiben nem segít mások tapasztalata.
Ahány nő és terhesség és annyi lehetőség.
Én ezekkel a lehetőségekkel talalkoztam eddig:
Van akinek viszonylag gyorsan összejön, más meg 8-9 vetélést is elszenved mire egy gyereket ki tud hordani.
Vagy éppen 10 év alatt szül 2-3 gyereket vagy 20-25 év alatt jó ha egy összejön.
Valakinek 30 éves kor alatt is igénybe kell vennie a lombik programot mert máshogy esélytelen hogy szülő lehessen, más meg 40 évesen úgymond véletlenül vagy épp könnyedén(2-3 hónap alatt) lesz terhes.
Nem mindegy, hogy a vetélés valóban spontán alakul ki vagy van-e háttere.
Egy vetélés még lehet spontán, de ha ezután több is lesz, annak már nagy valószínűséggel oka is van.
Másrészt egy ciklusban is talán 25% esély van a sikeres fogantatásra. Ez meg vagy összejön vagy nem.
A korodat nem írtad, de ha pl 30 alatti vagy, akkor érdemes lehet 1 évig próbálkozni és utána kivizsgalni mindkettotoket, ha nem jönne össze. Ha idősebb vagy, akkor fél évet. Persze ez is rátok van bízva, hisz senki nem ellenőrzi.
Nekem a második vetélés és a sikeres várandósság közt nem is volt havivérzésem.
A 2 vetèlès közt kb. 9 hónap volt, mindkettő természetes vetèlès volt.
Októberben missed abot állapítottak meg, de végül megvártam, hogy otthon kiürüljön. Valószínűleg kromoszómahiba lehetett, mert az elején sem fejlődött szegénykém rendesen, és minden UH-n egyre jobban le volt maradva (10. héten nem volt már szívhang). Nem megfelelő tájékoztatás és az orvos felelőtlensége miatt ugyan januárban megint terhes lettem, de 5+2 naposan elment (kiderült, hogy maradtak szövetdarabok, emiatt nem tudott megfelelően megtapadni...). Voltunk mindketten mindenféle kivizsgáláson amúgy saját zsebből, de semmit nem találtak.
Áprilisban újra pozitívat teszteltem, most tartok a kerek betöltött 14. héten, túl az első trimeszteri ultrahangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!