Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokan miért ítélik el a...

Sokan miért ítélik el a fiatal 18-19 éves anyukákat?

Figyelt kérdés
Attól mert fiatal lehet hogy jobb anya lesz mint egy 20-25 éves anyuka!Régen is fiatalon szültek!Persze én nem arra a lányokra gondolok akik aszt se tudják hogy ki az apa meg már több abortuszon túl volt!Olyanra gondolok aki komoly párkapcsolatba él és jó helyre kerül a baba!!18-19 éves közt is van komoly lány aki már érett egy kisbabára!Ha feltudják nevelni és szerető családja van akkor ez miért nem elég,miért csak aszt nézik hogy az anya 18-19 éves?
2010. szept. 4. 11:35
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Azért aki lerib@ncoz egy fiatal anyát ,mert elmegy bulizni jó nagy marha lehet!

Mi is el fogunk menni bulizni, és nem 18 évesek vagyunk. Nyilván nem hetente de havonta kéthavonta miért ne? én nem mondtam le az életemről a baba miatt.

2010. okt. 13. 17:23
 22/40 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok a párom 27 most várjuk első babánkat!1 éve vagyunk együtt!És mi is el fogunk járni bulizni ha meglesz a baba!Egy gyereknek sem olyan jó ha mindig a szüleivel van!Anyukámék 18 évesek voltak mikor megszülettem ők is eljártak bulizni mi meg öreganyámékkal voltunk és jól is tették(imádtam ott lenni)És nem igazán kivánhattam magamnak náluk jobb szülőket, fiatalok és mindent megadtak nekem is és a tesómnak is!
2010. okt. 13. 20:30
 23/40 anonim ***** válasza:

Én 18 évesen lettem terhes és több mint 5éve vagyok együtt a párommal akivel már fél éve együtt lakunk(igaz a szüleinél)és imádjuk és normálisan ahogy kell úgy neveljuk gondozzuk a kislányunkat.Pénzügyileg még nem állunk teljesen a saját lábunkon,de már az is alakul és a külön költözés is már tervbe van.

Terhességem alatt sokan megszóltak,de nem érdekelt mert elég komolynak,és felelősség teljesnek éreztem magam a babához.És mi is elfogunk menni néha szórakozni a gyerekünk nélkül mert úgy gondolom hogy erre minden szülőnek szüksége van.

2010. okt. 13. 20:32
 24/40 anonim ***** válasza:

Azert mert valaki fiatalon szul, meg nem egyelno azzal, hogy rossz anya lenne. Minden felfogas kerdese inkabb, hogy ki mennyire erett. Van olyan aki "diszkopatkany" meg 30 evesen is (mar elnezest a kifejezesert, es ezt nem azokra ertem, akik neha eljarnak szorakozni!!), van aki meg teljesen erett 18-20 evesen es olyan is marad 10-20 even utan is.

En most vagyok 25.5, van egy 15 honapos lanyom. Igenis kijar a szuloknek is egy kis kikapcsolodas, szorakozas neha, ez nem azt jelenti hogy a gyereket a nagyszuloknek szulte volna! En egyetem mellett lettem anya ,es nem hagytam ki egy evet sem. Ket tanev kozott szuletett a lanyom es folytattam, mintha mi sem tortent volna. Nagyon jo diplomajeggyel vegeztem es kulfoldon raadasul, keves csaladi segitseggel. :)

2010. okt. 13. 20:39
 25/40 anonim ***** válasza:
0%

"főzök, mosok,takarítok, neki semmire sincs gondja!"

Remek kedves kérdező, ügyes kislány vagy... Az ilyesmitől fordul fel a gyomrom. Gyereket szülni, főzni,mosni,takarítani, feláldozni magad a család oltárán. Meg fogod te ezt még bánni később, ahogy sokan megbánták már előtted. A nő is ember nem pedig főállású dada és házvezetőnő egyszemélyben...Én is ismerek nem egy házaspárt aki már 15 meg 18 éves koruk óta együtt vannak: egész életükben dolgoztak mint a güzü hogy a gyerekeiket eltartasák, közben persze elhidegültek egymástól, jött a vágy hogy más emberekkel is megismerkedjenek, megcsalások stb, persze a külvilág felé mutatták a mosolígós arcxukat, nameg a "gyerekek miatt" se váltak el, meg ugye az egész vagyon közös volt.

Fiatalon szült lányokat is ismerek. Mindegyik egyedül van, munka nélkül, a nagyszülőkkel, ülnek otthon és várnak a csodára, de gyerekkel már új kapcsolatot kezdeni se egyszerű. Szép, tehetséges fiatal lányok voltak, és kész roncs lett az összesből, akit lesajnálnak az ismerőseik...Szánalmas élet az ilyen...Csak sajnálni tudom az ilyeneket.

2010. okt. 13. 22:03
 26/40 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Amiket itt leirtál hogy fiatal lányok igy meg úgy szerinted ez egy idősebb nővel nem történik meg?És miért kell a kérdezőt bántanod azért mert tanul főz mos takarit mire a barátja hazaér ez igen is tiszteletre méltó!Most itt leosztod az olyanokat akik fiatalon szültek, de ha meg azt irták volna hogy fiatalon lett terhes és elvetette akkor meg azért szólod meg!És nem mindenki az a fajta aki a szülőknek szüli a gyereket, mert sokan gyerek mellett egyedül álló anyaként elvégezték az iskolát, a párkeresésre meg csak azt tudom mondani ha valaki igazán oda van értem a gyerek nem fogja őt zavarni

2010. okt. 13. 22:34
 27/40 anonim ***** válasza:

22:03as vagyok: idősebb nőnek már legalább egszisztenciája van jó esetben, állása, és saját maga is el tudja tartani a gyereket. De egy pályakezdő? Vagy aki még el se végezte az iskoláit? Elég nagy felelőtlenség így gyereket szülni. És ha az apuka lelécel akkor mi lesz?

Inkább vetesse el az ember ha nem megfelelőek a körülmények. Ez egy élet, és nem zsákbamacska...Elítélem őket, mert mások életével szórakoznak azzal a fenenagy "anyai ösztöneikkel". Biztos marhára tetszik a "papás-mamás", hogy anyuci főz mos takarít, apuci meg dolgozik és húdeszép minden, de a való élet nem ilyen... Könyörgök, gondolkodjanak már racionálisan...

2010. okt. 13. 23:54
 28/40 anonim ***** válasza:

És még valami:

egy párkapcsolat se biztos. Szomorú, de ez van. Hiába nagy a szerelem. És ezt úgy mondom hogy nagyon boldogok vagyunk a vőlegényemmel, tehát nem "megkeseredett vénlány" vagyok.

2010. okt. 13. 23:57
 29/40 anonim ***** válasza:
23:57-es.Nagyon keményen nyomod!!Szerintem nem korfüggvénye a gyerekvállalás és a jó anyaság kérdése.Ez eléggé egyénfüggő.És miért gondold azt hogy ha idősebb valaki akkor az egzisztenciája is stabil és megingathatatlan.Sajno most olyan világot élünk ahol semmi sem biztos egy valamin kívül.Nyilván az lenne a legjobb ha mindent meg tudnánk adni a gyermekünknek, de sajnos nem mindig adatik meg a lehetőség.Én biztatok minden fiatalt hogy igenis vállaljon gyermeket, ha elég érettnek érzi magát!
2010. okt. 14. 09:15
 30/40 anonim ***** válasza:
a te esetedben is kéne még minimum két évet dolgozni, hogy gyed-re jogosult legyél. és máris anyagilag könnyebben telne el az a 2-3 év amíg a babával vagy otthon. ennyit a párod is tud várni. sőt lesz hova visszamenned, nem pedig gyerekes pályakezdőként nekivágni a munkaerőpiacnak. az elég kemény dió.
2010. okt. 14. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!