Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokan miért ítélik el a...

Sokan miért ítélik el a fiatal 18-19 éves anyukákat?

Figyelt kérdés
Attól mert fiatal lehet hogy jobb anya lesz mint egy 20-25 éves anyuka!Régen is fiatalon szültek!Persze én nem arra a lányokra gondolok akik aszt se tudják hogy ki az apa meg már több abortuszon túl volt!Olyanra gondolok aki komoly párkapcsolatba él és jó helyre kerül a baba!!18-19 éves közt is van komoly lány aki már érett egy kisbabára!Ha feltudják nevelni és szerető családja van akkor ez miért nem elég,miért csak aszt nézik hogy az anya 18-19 éves?
2010. szept. 4. 11:35
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok vele hogy ilyen fiatalon kevesen vannak komoly kapcsolatba és nem mindenki tud ellátni egy háztartást!!De nekem semmi gondom nincsen ilyenekkel!!A párom reggeltől estig dolgozik és arra jön mindig haza hogy tiszta a lakás,van főtt vacsora az asztalon,mosva van rá!!Semmire nincsen gondja ha hazajön,persze ha pl csap vagy valami tönkre megy aszt én nem tudom megjavítani de max csak ilyenekre van gondja,másra nincs!!Az iskolát nem hanyagolom el, nem buktam,nem is vagyok kitűnő tanuló de 3-nál nincs rosszabb jegyem!!
2010. szept. 4. 13:07
 12/40 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el őket, és belátom jól teszik ha fiatalon szülnek, bár én is úgy tettem volna:) csak a sors nem úgy hozta, most meg itt vagyok 35 évesen és most kapálózunk,hogy jó lenne egy közös bébi..és az óra meg ketyeg:(
2010. szept. 4. 13:07
 13/40 anonim ***** válasza:
78%

Szia!En nem itelem el a fiatal anyukakat,SOT!!!Csak a mai "trendi" felfogassal van a problama,hogy az ember kesobb hazasodjon,es vallaljon gyereket,legtobb esetben tul a 30-on,mikor mar "mindene" megvan,es van karriere,mert ugye manapsag ez a fontos,es a legtobben 35-40 eves korukban felebrednek,hogy jo lenne egy gyerek,csak az mar egyaltalan nem biztos,hogy olyan konnyen ossze is jon,mint pl.ha 10 evvel elobb probalkoztak volna...

Szerintem mindennek megvan a maga ideje,es szepsege.En 16 eves koromban jottem ossze a parommal,aki azota mar a ferjem,nem mondom,hogy nem voltak hullamvolgyek,de a szerelmunk mindent kibirt,es mai napig boldogok vagyunk,immar 8 eve.Van,aki hamarabb erik,nem csak testileg,de agyilag is,es az,hogy koran megismerted eleted parjat,nem azt jelenti,hogy tuti valas a vege.En 24 eves vagyok,a parom 26 es 3 eve vagyunk hazasok,es boldogok :)).Elso babankat varjuk,aki 5-6 het mulva megerkezik vegre :D.Anyukam 18 eves volt,amikor engem szult,es nagyon jo a kapcsolatunk,nagyon fiatalosan gondolkodik,es attol fuggetlenul,hogy hany eves volt,amikor engem szult,jobb anyat SOHA nem kivanhatnek magamnak,nem passzolt le soha senkinek,hogy o szorakozni menjen,hanem tisztessegesen felnevelt,es nagyon buszke vagyok ra,tisztelem,es szeretem.

Kedves kerdezo,szerintem inkabb azok itelnek el,akik mar "kifutva az idobol",meg mindig felnek bevallalni egy gyereket,es a fiatal anyukakat meg lehurrogjak,hogy "...na nezd ma'...szerintem meg nem is nagykoru,es tolja a babakocsit,nem is valo ilyennek az anyasag..."-de ez csak irigyseg,es rosszindulat,nem kell veluk torodni.Es elnezest kerek a 30asoktol,senkit nem akarok sertegetni,hisz ahanyan vagyunk,annyi felek vagyunk,en csak tapasztalatbol irok,pl. amikor a kollegaim megtudtak,hogy babat varok(ugy a 16.het utan),par honapra ra egesz veletlenul ket 30-on tuli kolleganom is teherbe esett,akik addig hallani sem akartak a terhessegrol.

Huuu...bocsi,hogy ilyen hosszura sikeredett,minden esetre en nem itellek el sem teged,sem padig azokat,akik fiatalon szulnek,AZ ANYAI SZERETET ES OSZTON NEM KORFUGGO!!!

Udv,

35 hetes/24 eves kismami

2010. szept. 4. 13:52
 14/40 A kérdező kommentje:

13:52,köszönöm hogy egyet értesz velem és nem ítélsz el!Az anyaság szerintem is nem korfüggő!!Láttam olyan nőt is aki saját magát nemtudta ellátni,tisztán tartani és olyannak volt gyereke,szerintem az ilyeneket kell elítélni!!

Jó babavárást,és gratulálok a babához!:)

puszi

2010. szept. 4. 14:06
 15/40 anonim ***** válasza:

Koszonom,aranyos vagy! :D

Puszi neked is :*

2010. szept. 4. 14:13
 16/40 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm a sok leértékelést.

Aztán ne tessék itt floodolni, ha igazam lesz!

2010. szept. 4. 14:20
 17/40 anonim ***** válasza:
67%
Szivesen.Nincs mit.Az előző válaszodat is leértékelem.Kicsit mint ha meg lennél keseredve,nemdebár?Simán lehet jó anya aki fiatalabb!Nem kell mindre ugy nézni hogy kis rib@ncok...de hát kitudja,ki mint él ugy itél.
2010. szept. 4. 14:29
 18/40 anonim ***** válasza:

Szia! En 20 evesen szultem,ferjnel voltam mar 1 eve.A ferjem 8 evvel idosebb nalam. Mar vagyott gyermekre en meg beleegyeztem. Mar 14 honapos a fiunk. Nagyon szepen elunk,a ferjem minta apa.A hazassagunk is jo,anyagi problemaink sincsenek(dolgoztam a baba elott) es a ferjem is jol keres.

Persze az emberek 90%-a nem hiszi el,hogy a gyerek az enyem mert lassan 22 evesen meg mindig max 16 evesnek neznek,szemelyimet is mindig elkerik,multkor Apaukamnak akartam a szuletesnapjara egy bort vasarolni:)

De ezt nem banom,inkabb orulok neki.

Nem bantam meg,hogy koran szultem es mar tervezzuk is a kistesot:)

2010. szept. 4. 20:11
 19/40 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen szültem a lányomat.Akkor már 3 éve együtt voltunk az apával.Hatalmas szerelem volt.Ugyanúgy elláttam a babámat mint bármelyik 30 feletti sőt.Nem volt buli,"ribanckodás" úristen hogy lehet ilyeneket írni ez emberi butaság.Na mindegy attól,hogy valaki fiatal lehet jó szülő.(Igaz azóta mi sem vagyunk együtt de 12 évig éltünk együtt így alakult).De könyörgöm melyik kapcsolathoz jár garancia,hogy örökké fog tartani??30 felett sem...manapság rengeteg válás van azok között is akik tutira gondolták és idősebbek.Szóval manapság arra mennek az emberek,hogy meglegyen minden mire jön a baba ház kocsi kuty macska stb....nem azt mondom hogy felelőtlenül szüljük a gyerekeket de ez tényleg így van ahogy írták amikor megvan mindened azt veszed észre hogy 35 felé jársz aztán félre áll a szájuk hogy éveket kell várni a babára mert nehezebben esik teherbe.Köztük én is tt vagyok 32 múltam már lassan 3 éve várunk és nem jön a tesó nem tudni miért.Szóval nem kellene elítélni a fiatal anyukákat az dősebbek között is vannak olyan anyukák akiket inkább nem is minősítenék.Remélem nem sértettem meg senkit nem az volt a szándék ez csak az én véleményem.
2010. szept. 5. 13:24
 20/40 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint azért,mert sokra ráfogják,hogy pl.a párja,anyukája,valakije tartja el;azaz nem képes magát ellátni=gyerek az anya is alapon.

Bár ez nálam se igaz: anyukám engem 17 évesen szült,bár neki,igazan,munkája se volt előtte.Én most 20 éves vagyok,párom 23.Saját házam van,autóm,hitelmentesen,szülői és egyéb segítség nélkül.A munkámat,igaz,gyűlölöm,de legalább van.Páromnak nincs melója,de így még jobb,többet vagyunk együtt.Csak egy + tesztre várunk!

Szóval az,ha valaki fiatal,szerintem előny.Jó,kell anyagi biztonság.Nekünk sincsenek százezreink félre rakva,de ha arra várunk,hogy legyen,sose lenne baba.

2010. szept. 5. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!