Sokan miért ítélik el a fiatal 18-19 éves anyukákat?
Szia!En nem itelem el a fiatal anyukakat,SOT!!!Csak a mai "trendi" felfogassal van a problama,hogy az ember kesobb hazasodjon,es vallaljon gyereket,legtobb esetben tul a 30-on,mikor mar "mindene" megvan,es van karriere,mert ugye manapsag ez a fontos,es a legtobben 35-40 eves korukban felebrednek,hogy jo lenne egy gyerek,csak az mar egyaltalan nem biztos,hogy olyan konnyen ossze is jon,mint pl.ha 10 evvel elobb probalkoztak volna...
Szerintem mindennek megvan a maga ideje,es szepsege.En 16 eves koromban jottem ossze a parommal,aki azota mar a ferjem,nem mondom,hogy nem voltak hullamvolgyek,de a szerelmunk mindent kibirt,es mai napig boldogok vagyunk,immar 8 eve.Van,aki hamarabb erik,nem csak testileg,de agyilag is,es az,hogy koran megismerted eleted parjat,nem azt jelenti,hogy tuti valas a vege.En 24 eves vagyok,a parom 26 es 3 eve vagyunk hazasok,es boldogok :)).Elso babankat varjuk,aki 5-6 het mulva megerkezik vegre :D.Anyukam 18 eves volt,amikor engem szult,es nagyon jo a kapcsolatunk,nagyon fiatalosan gondolkodik,es attol fuggetlenul,hogy hany eves volt,amikor engem szult,jobb anyat SOHA nem kivanhatnek magamnak,nem passzolt le soha senkinek,hogy o szorakozni menjen,hanem tisztessegesen felnevelt,es nagyon buszke vagyok ra,tisztelem,es szeretem.
Kedves kerdezo,szerintem inkabb azok itelnek el,akik mar "kifutva az idobol",meg mindig felnek bevallalni egy gyereket,es a fiatal anyukakat meg lehurrogjak,hogy "...na nezd ma'...szerintem meg nem is nagykoru,es tolja a babakocsit,nem is valo ilyennek az anyasag..."-de ez csak irigyseg,es rosszindulat,nem kell veluk torodni.Es elnezest kerek a 30asoktol,senkit nem akarok sertegetni,hisz ahanyan vagyunk,annyi felek vagyunk,en csak tapasztalatbol irok,pl. amikor a kollegaim megtudtak,hogy babat varok(ugy a 16.het utan),par honapra ra egesz veletlenul ket 30-on tuli kolleganom is teherbe esett,akik addig hallani sem akartak a terhessegrol.
Huuu...bocsi,hogy ilyen hosszura sikeredett,minden esetre en nem itellek el sem teged,sem padig azokat,akik fiatalon szulnek,AZ ANYAI SZERETET ES OSZTON NEM KORFUGGO!!!
Udv,
35 hetes/24 eves kismami
13:52,köszönöm hogy egyet értesz velem és nem ítélsz el!Az anyaság szerintem is nem korfüggő!!Láttam olyan nőt is aki saját magát nemtudta ellátni,tisztán tartani és olyannak volt gyereke,szerintem az ilyeneket kell elítélni!!
Jó babavárást,és gratulálok a babához!:)
puszi
Koszonom,aranyos vagy! :D
Puszi neked is :*
Köszönöm a sok leértékelést.
Aztán ne tessék itt floodolni, ha igazam lesz!
Szia! En 20 evesen szultem,ferjnel voltam mar 1 eve.A ferjem 8 evvel idosebb nalam. Mar vagyott gyermekre en meg beleegyeztem. Mar 14 honapos a fiunk. Nagyon szepen elunk,a ferjem minta apa.A hazassagunk is jo,anyagi problemaink sincsenek(dolgoztam a baba elott) es a ferjem is jol keres.
Persze az emberek 90%-a nem hiszi el,hogy a gyerek az enyem mert lassan 22 evesen meg mindig max 16 evesnek neznek,szemelyimet is mindig elkerik,multkor Apaukamnak akartam a szuletesnapjara egy bort vasarolni:)
De ezt nem banom,inkabb orulok neki.
Nem bantam meg,hogy koran szultem es mar tervezzuk is a kistesot:)
Tapasztalatom szerint azért,mert sokra ráfogják,hogy pl.a párja,anyukája,valakije tartja el;azaz nem képes magát ellátni=gyerek az anya is alapon.
Bár ez nálam se igaz: anyukám engem 17 évesen szült,bár neki,igazan,munkája se volt előtte.Én most 20 éves vagyok,párom 23.Saját házam van,autóm,hitelmentesen,szülői és egyéb segítség nélkül.A munkámat,igaz,gyűlölöm,de legalább van.Páromnak nincs melója,de így még jobb,többet vagyunk együtt.Csak egy + tesztre várunk!
Szóval az,ha valaki fiatal,szerintem előny.Jó,kell anyagi biztonság.Nekünk sincsenek százezreink félre rakva,de ha arra várunk,hogy legyen,sose lenne baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!