Hogyan közöljem a Párommal a terhességet a legkülönlegesebben ? Van egy “szőrgyermekünk” , őt is mindenképp bele szeretném vonni ebbe a meghitt pillanatba 😊
Pozitív teszt híján vagyok, de egészséges fiatal nőként nem is akarok arra gondolni, hogy nem lehetek anya ..
A baba projekt zajlik, gondoltam addig kitalálom, hogy fogom megosztani, ha ott az idő !!
vegyél kaparósorsjegyet:
Váó,utolsó,ez nagyon jó 😍😍😍 nálunk pont aktuális,meg is rendelem
Köszönöm
A kérdés kiírása alatt terhes voltam, de az a pici nem maradt sajnos velünk. Elég mely depresszióba estem, mert a doki azt mondta hogy ir-em van nehezen lehet baba. Hónapokig nem jött meg a korona oltas miatt, majd mikor kontrolon voltam a dokinal azt mondta hogy a teherbeeses 0% a következő ciklus utn menjek vissza és meg vizsgál, emellett keressek fel egy meddőségi kórházat ahol kivizsgalnak minket. 2 hét múlva pozitív lett a teszt. Fel komasan csináltam azonnal ott volt. Felkeltettem kávéval mert tudtam hogy ébredés után mindig morcos. Aztán díszdobozban vittem be neki egy személyes üzenettel. Sírtam nagyon neki is könnyes volt a szeme. Meg itta a kávét és annyit tudod mondani, hogy jó most megyünk a gyógyszertárba.. vett egy marék tesztet. Meg csináltam mind pozitív lett , akkor tudatosult benne igazán 😅 most itt fekszenek a két éves fiammal össze bújva.
U.i a “szőrgyerek” nem volt bevonva 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!