Hogyan közöljem a Párommal a terhességet a legkülönlegesebben ? Van egy “szőrgyermekünk” , őt is mindenképp bele szeretném vonni ebbe a meghitt pillanatba 😊
Pozitív teszt híján vagyok, de egészséges fiatal nőként nem is akarok arra gondolni, hogy nem lehetek anya ..
A baba projekt zajlik, gondoltam addig kitalálom, hogy fogom megosztani, ha ott az idő !!
Köszönöm, valahol már azt éreztem, hogy teljesen hülye vagyok!!
Tudja , hogy próbálkozunk , de a amikor eljön a nap, meglepetésnek szánom..
Nem tudom miért ne lenne férfi , ha egy becsomagolt ékszerdobozban kapná meg a tesztet.
Rendszeresen vicceljük egymást , több ajándékot is már viccesen készített , mert így mókás.
Az elkeseredéssel meg egyet értek, és most őszinte leszek, ez a hülye magyar mentalitás , mert ugyebár megdöglött a lovam, dögöljön meg a másé is..
ahányszor haza megyek ezt tapasztalom, rossz indulatúság, elkeseredés!!
Megéri ?! Egy kedves szó pont annyiba kerül, mint egy gonosz szó aminek súlyos ereje van ..
az pedig, hogy a kutyán lovagoltok, a válasz egyszerű , az állatokat jobban szeretem , mint az embereket , és lám itt a példa miért..
Emberben sűrűn csalódtam , és mára csak egy maroknyi barátom maradt , ő viszont hűségesen itt van velünk és igen , családtag. Aki ezt nem érti nem való neki , és hogy a munkahelyen röhögtek?! Tipikus kollégák, sajnos ilyen… rosszindulatú a munkahelyen mindenki , de kit érdekel ?! Oda pénzért járunk, szerintem! (Nálunk minden héten nevetnek valakin, ami elég undorító, de ilyen az emberek.. többsége)
Utolsó, őszintén köszönöm, hogy kiálltál mellettem..
"Hányingerek az ilyen emberek, nem is értem az ilyen minek születik meg."
Tehát egy jó ember így beszél. Csak tanulok... köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!