Mi volt a legkülönlegesebb élményetek eddig az életetekben? :D (több is lehet)
Figyelt kérdés
Pl Nekem az egyik, hogy egy állatkerti önkéntes munka után pórázon sétáltattam egy rókát:)
Vagy volt, hogy Romániában voltam, és árva kisgyerekeknek segíthettem...:)
Szóval, nektek milyen különleges tapasztalataitok voltak?:))
2012. jan. 14. 15:37
1/8 anonim válasza:
Különös módon elaludtam veztés közben és szembe mentem a forgalommal. Arra ébredtem hogy mintha szólna valaki: "kelj fel!" Elrántottam a kormányt. Nem lett halálos baleset...
2/8 anonim válasza:
Húúú.. kb. 4 éves lehetettem, amikor rám jött a kakilhatnék. Ott voltunk a családdal, anyám nővérének a házában. Én próbáltam visszatartani, de nem ment és amikor már futottam a wc-re, kipottyant egy picike darab a folyósóra... aztán meg lestek mint borjú az új kapura!
3/8 anonim válasza:
"lehettem" egyéb kellemetlen probléma..elnézést.
4/8 anonim válasza:
hmm ez nehéz kérdés.. ja igen, nem tudom ez hogy volt lehetséges, de egyszer kb. két hónapig nem undorodtam magamtól és valahogy elhitettem magammal hogy kellemes látvány vagyok ("szép" csak ezt túl erős szónak tartom)
5/8 Unit88 válasza:
Velem szinte heti rendszerességgel: megjósolom a jövőt (nem viccelek) álmodok vmit aztán egy idő után bekövetkezik és eszembe jut hogy nemrég azt álmodtam. De mondjuk ezeket az álmokat inkább lecserélném olyanra ahol rájövök hogy álmodom és elkezdem irányítani
6/8 anonim válasza:
eddig az amikor 1x elrepülhettem az óceánon túlra. meg az LSD. rövid távon az utóbbi jobb volt, de hosszabb távon meg jó lenne máshol élni. :)
7/8 anonim válasza:
00:52
Meg lehet csinálni, de nem nagy durranás.
8/8 anonim válasza:
Nekem az, amikor összejöttem a párommal, szinte alig hittem el, hogy megtörténhet velem.
A másik meg az, hogy Porschéval menni a Balatonra nyaralni. Ez jónéhányszor megvolt régebben.
Továbbá nagy élmény volt repülőgéppel utazni, igazi tengerben fürödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!