Hogyan közöljem a Párommal a terhességet a legkülönlegesebben ? Van egy “szőrgyermekünk” , őt is mindenképp bele szeretném vonni ebbe a meghitt pillanatba 😊
Pozitív teszt híján vagyok, de egészséges fiatal nőként nem is akarok arra gondolni, hogy nem lehetek anya ..
A baba projekt zajlik, gondoltam addig kitalálom, hogy fogom megosztani, ha ott az idő !!
Fuu, nem irigylem a férjed...
Mivel nálunk mind a kettőnket érdekelt a dolog, nem csak engem, így férjem tisztában volt vele mikor kell tesztelni, mikor teszteltem itthon volt, együtt örültünk.
Nem ilyen csillivilli ajándékokkal, meg "kutyagyerekkel" (nekünk is van egy szobakutyánk) bohóckodtam...
Úgy gondoltam, rá kötném a tesztet.. vagy hasonló ötlet ..
természetesen nem azt várnám, hogy a kutya mondja el..-.-
Fuhh, hát rendesen agyalnom kellet, hogy mi a büdös franc az a "szőrgyerek".
Saját véleményem az, hogy ez a bohóckodás a nőknek fontos és a férfiak jó részének inkább gáz.
Kiscipő meg anyám kínja, borzalom...
Ha már szőrgyermeketek van,akkor csináltatni egy kisruhát,amire rá van irva,hogy nagytesó leszek
Szerintem tökéletes meglepi
Viccet félretéve
Nekem a férjem jelen volt,és mi is együtt örültünk a 2 csiknak
A férfiak amugy sem szeretik az ilyet,ha igen,akkor a nő kedvéért ...
Így... terhes vagyok.
Nem kell agyatlankodni
Nem tudom mi a rossz abban, ha az ember kreatívabban ossza meg ezt a hatalmas hírt..
Az hogy együtt csináljunk tesztet , nem mindig kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!