Hogyan közöljem a Párommal a terhességet a legkülönlegesebben ? Van egy “szőrgyermekünk” , őt is mindenképp bele szeretném vonni ebbe a meghitt pillanatba 😊
Pozitív teszt híján vagyok, de egészséges fiatal nőként nem is akarok arra gondolni, hogy nem lehetek anya ..
A baba projekt zajlik, gondoltam addig kitalálom, hogy fogom megosztani, ha ott az idő !!
52# Nyugi,nincs semmi baj,ne idegeskedj,mert árt az egészségnek
Én egy szóval sem irtam azt,hogy zavar,csak szemsértő volt,olvass vissza
Kiütötte a biztosítékot,ez nem = azzal,hogy zavar,hogy fáj nekem
Nyugodtan vonják be az állatkákat,én voltam az első,aki irt tanácsot a kérdezőnek,hogy csináltasson egy kis felsőt a kutyusnak,vagy tortát,amit jobban dijazna a párja
Ez csak egyéni vélemény volt részemről,ha ez vergődés akkor te pszichésen nem vagy toppon
Téged zavarhat,hisz még mindig irogatsz,mert nem tudod elfogadni a más véleményét 😃
Nézz magadba...
Irásodból azt érzem,hogy a való életben is egy idegroncs,agressziv lelkivilágú vagy,aki elnyomva érzi magát a világban,aki itt éli ki magát,egy tipikus lázadó személyiség,személyesen biztos meg sem mernél nyikkani
Attól,hogy Nekem szemsértő volt,tudtam a kedves kérdezőnek tippet,ötletet adni,amit vagy megfogad,vagy sem
Bántót,sértőt nem irtam,nem rugdostam,értelmezd a mondanivalómat
Nekem,mint sokan másnak rajtam kivül tökeletes életem,van csodálatos családom,gyerekek,barátok, egészségesek vagyunk,velük teljes a tökéletes életem,és ez számit csak!!
És ezért tökéletes,mert ez mind megvan
Nem kell a kérdezőt megvédeni,mert értelmes felnőtt nő,meg tudja magát védeni! Nem kell a te közreműködésed
Nézd már meg a hozzászólásaid %-os értékelését,és picit gondolkodj már el ezen,nem én vagyok lepontozva
Az irásaidból minden kiderül,szerinted ez másoknak nem tünik fel? Ne rajtam csámcsogj,mert nincs miért,a kérdezőt senki nem bántotta,ne te legyél a védőangyala
Mindenki azt csinál amit akar,szive joga,ha valaki az állatait is be akarja vonni,legyen igy,de már alig várok egy malacos képet,hogy ott van a malac nyakában a pozi teszt
Tényleg kiváncsi vagyok
Irogatok,mert jót szórakozok rajtad,amugy is eléggé esős,borongos az idő kint...kell a jókedv az embereknek,már a facebook-on is megosztották ezt a kérdést,egy kutyás csoportban,és sztár lettél, igy névtelenül,azért ez is valami,ezt nem lehet überelni
Látod,te nézed le az embereket,ez inkább az elszomorító
Attól,hogy más nevet rajtad,attól még nem vagyunk ovis szinten,és nem vagyunk hülyék
A kérdező is leírta,hogy lehet gyerekes a kérdése,rosszul tette fel a kérdést,az emberek csak leírták a véleményüket,picit légy alkalmazkodóbb,nem kell beszűkülten gondolkodni,nem csak a tiéd lehet az igaz
A kérdező majd eldönti,kinek a tanácsát fogadja meg,mert azért több értelmes hozzászólás érkezett
Te egy dolog csámcsogsz már két napja...még jó,hogy ilyen embert az élet nem sodort az utamba
Minden jót,és jó egészséget kívánok mindenkinek❤
58#Te pedig mégjobban vigyázz magadra,az egészségedre,mert a stresszes élet nem jó
Szia😍😘
Az én férjem nem nagyon őrült volna semmi ilyen cukiságnak….
Én négy év után, mikor már teljesen lemondtunk róla, akkor lettem terhes.
Hatom napja késett, volt itthon teszt, mondom magamban h nyilván negatív lesz, megcsinálom azért.
Azonnal jött a két csík.
A férjem dolgozott.
Messengeren küldtem neki a képet a tesztről, telefonon nem tudtunk beszélni, olyan helyen volt, előtte meg csak annyit írtam, hogy ülj le.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!