Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan közöljem a Párommal a...

Hogyan közöljem a Párommal a terhességet a legkülönlegesebben ? Van egy “szőrgyermekünk” , őt is mindenképp bele szeretném vonni ebbe a meghitt pillanatba 😊

Figyelt kérdés

Pozitív teszt híján vagyok, de egészséges fiatal nőként nem is akarok arra gondolni, hogy nem lehetek anya ..

A baba projekt zajlik, gondoltam addig kitalálom, hogy fogom megosztani, ha ott az idő !!

2021. aug. 28. 20:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
46%

Ez nem hatalmas hír. Ez csak egy terhesség, a kutya 8at is szül egyszerre... csak hogy tudj viszonyítani.

Nem kell közös tesztelés.

2021. aug. 28. 22:31
 12/67 anonim ***** válasza:
62%
Előbb meg tanulhatnál írni.. ossza meg
2021. aug. 28. 22:32
 13/67 A kérdező kommentje:

Hogy itt mennyi rossz indulatú ember van, hihetetlen!

Hatalmas hír e?! Engedd meg, hogy én döntsem el!

Nem egy fogatlan 8 általánost végzett nő vagyok, akinek “csak” egy terhesség a sok közül.

A helyes írás , nem is tudom, lehet hibázok nem tudom , de csak egy oka lehet az pedig, hogy külföldön élek, jó pàr éve.. többet használom az idegen nyelvet, mint a magyart !

Mindenesetre köszönöm a “szuper” ötleteket!

További szép estét mindenkinek!

2021. aug. 28. 22:42
 14/67 anonim ***** válasza:
71%
Figyi akkor csináld a hipercukiságot, de ezt egy ferfi se bírja, max a melegek, abból se mind ilyen. A kutya meg pláne nem fog fel semmit belőle. Full felesleges szórakozni ilyennel, még nőként is, anyaként is fogom rajta a fejemet...
2021. aug. 28. 22:48
 15/67 anonim ***** válasza:
90%

Most nem is az a lényeg,hanem az hogy még nem is vagy állapotos

Nincs ezzel semmi baj,de azért én mig nem biztos a dolog,biztos nem törném ezen az agyam

Én meg babonás vagyok,senki nem tökéletes

Elöbb sikerüljön,és utána agyalj ezen

Tervezni lehet,de ne szaladj ennyire előre

Ha sikerül lehet együtt csinálni a tesztet,vagy a kutyus nyakába kötni a tesztet és ugy tudatni pároddal

Vagy egy tortával

Lehet a tortát jobban dijazná,egy finom vacsi elötte stb.

2021. aug. 28. 23:01
 16/67 anonim ***** válasza:
87%
Drukkolok, nehogy a második gyereketek is olyan szőrős legyen, mint az első.
2021. aug. 28. 23:41
 17/67 anonim ***** válasza:
89%

Te ismered a párod, ő értékelné ezt vagy igazi férfi és örülne a sima tesztnek is és ez csak neked szól(mert te vagy oda a tervért)? Amúgy nem értem minek kell bevonni a kutyát? Nem elég venni egy babacipőt vagy apuka lettél feliratú dolgot és mondjuk azzal és a kedvenc ételével várni?

Én amúgy csak megcsináltam a tesztet és kitántorogtam és csak annyi jött ki a számon, hogy "basszus", mert nem számítottam rá hogy végre sikerült. Férjem egyből betette a karácsonyfa alá a tesztet és lefotózta, nem volt semmi tervezve mégis boldog pillanat lett.

2021. aug. 29. 00:55
 18/67 anonim ***** válasza:
77%

Ezek annyira kínosak, fel nem fogom, hogy van erre valakinek igénye. A "hatalmas hír" nem lesz hatalmas, hisz ő ejt teherbe. Vélhetően tudja, hogy védekezés nélkül lehet következménye az akciónak. A körítésre meg minden férfi tojik, de engem nőként se érdekelne.

Egy face ismerősöm volt olyan elvetemült, hogy a kutyájuk elé tett egy táblát, hogy "nagytesó leszek", mentek a lajkok ezerrel, a háta mögött meg a fél munkahely röhögött rajta.

2021. aug. 29. 07:33
 19/67 anonim ***** válasza:
74%

Ahj de gonoszak vagytok.

Amit tanácsolni tudok hogy mint férfi nem biztos hogy ha meglátja a kutya nyakában a tesztet 1)tudni fogja hirtelen mi az 2) tudni fogja egyáltalán h mit kell nézni rajta (két csík vagy + vagy a digitális teszt)

A tortás dolog jó ötlet vacsi után vagy süti aminek a tetején ott van "apa leszel"

Egyébként ha be akarod vonni a kutyát neten biztos van ötlet

2021. aug. 29. 07:52
 20/67 anonim ***** válasza:
34%
Úristen mennyi megkeseredett nőszemély van itt. -.- Miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Nektek ennyire szar az életetek/savanyú a szőlő vagy mi bajotok van? Ha nem tudtok normális választ adni minek kell itt fröcsögni? nem vagytok kielégítve vagy mi? komolyan nem értem az ilyen embereket.
2021. aug. 29. 08:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!