Hogyan közöljem a Párommal a terhességet a legkülönlegesebben ? Van egy “szőrgyermekünk” , őt is mindenképp bele szeretném vonni ebbe a meghitt pillanatba 😊
Pozitív teszt híján vagyok, de egészséges fiatal nőként nem is akarok arra gondolni, hogy nem lehetek anya ..
A baba projekt zajlik, gondoltam addig kitalálom, hogy fogom megosztani, ha ott az idő !!
Ez nem hatalmas hír. Ez csak egy terhesség, a kutya 8at is szül egyszerre... csak hogy tudj viszonyítani.
Nem kell közös tesztelés.
Hogy itt mennyi rossz indulatú ember van, hihetetlen!
Hatalmas hír e?! Engedd meg, hogy én döntsem el!
Nem egy fogatlan 8 általánost végzett nő vagyok, akinek “csak” egy terhesség a sok közül.
A helyes írás , nem is tudom, lehet hibázok nem tudom , de csak egy oka lehet az pedig, hogy külföldön élek, jó pàr éve.. többet használom az idegen nyelvet, mint a magyart !
Mindenesetre köszönöm a “szuper” ötleteket!
További szép estét mindenkinek!
Most nem is az a lényeg,hanem az hogy még nem is vagy állapotos
Nincs ezzel semmi baj,de azért én mig nem biztos a dolog,biztos nem törném ezen az agyam
Én meg babonás vagyok,senki nem tökéletes
Elöbb sikerüljön,és utána agyalj ezen
Tervezni lehet,de ne szaladj ennyire előre
Ha sikerül lehet együtt csinálni a tesztet,vagy a kutyus nyakába kötni a tesztet és ugy tudatni pároddal
Vagy egy tortával
Lehet a tortát jobban dijazná,egy finom vacsi elötte stb.
Te ismered a párod, ő értékelné ezt vagy igazi férfi és örülne a sima tesztnek is és ez csak neked szól(mert te vagy oda a tervért)? Amúgy nem értem minek kell bevonni a kutyát? Nem elég venni egy babacipőt vagy apuka lettél feliratú dolgot és mondjuk azzal és a kedvenc ételével várni?
Én amúgy csak megcsináltam a tesztet és kitántorogtam és csak annyi jött ki a számon, hogy "basszus", mert nem számítottam rá hogy végre sikerült. Férjem egyből betette a karácsonyfa alá a tesztet és lefotózta, nem volt semmi tervezve mégis boldog pillanat lett.
Ezek annyira kínosak, fel nem fogom, hogy van erre valakinek igénye. A "hatalmas hír" nem lesz hatalmas, hisz ő ejt teherbe. Vélhetően tudja, hogy védekezés nélkül lehet következménye az akciónak. A körítésre meg minden férfi tojik, de engem nőként se érdekelne.
Egy face ismerősöm volt olyan elvetemült, hogy a kutyájuk elé tett egy táblát, hogy "nagytesó leszek", mentek a lajkok ezerrel, a háta mögött meg a fél munkahely röhögött rajta.
Ahj de gonoszak vagytok.
Amit tanácsolni tudok hogy mint férfi nem biztos hogy ha meglátja a kutya nyakában a tesztet 1)tudni fogja hirtelen mi az 2) tudni fogja egyáltalán h mit kell nézni rajta (két csík vagy + vagy a digitális teszt)
A tortás dolog jó ötlet vacsi után vagy süti aminek a tetején ott van "apa leszel"
Egyébként ha be akarod vonni a kutyát neten biztos van ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!