Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a hónap sem sikerült! Ugye...

Ez a hónap sem sikerült! Ugye,nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés
Kicsit talán erőt adna ha tudnám,hogy mások is "küzdenek" a gyermekáldásért :(
2021. júl. 29. 20:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Mi 2 hónapja próbálkozunk de sajnos 3 napja megjött. Én még szoptatom a 2 évesemet. Valszleg emiatt sem sikerült, de 2 hónap amúgy semmi, első babára mi közel 3 évet vártunk. Ne keseredj el. Majd összejön.
2021. júl. 29. 20:40
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
6 évet vártunk az elsőre, aki utána természetesen fogant és született még 3 kistesója is, akik pedig kb csettintésre összejöttek. 😊 Nem vagytok egyedül és mindig van remény! ❤️
2021. júl. 29. 21:02
 3/18 anonim ***** válasza:
26%
Hagyd időt magatoknak ne akarjátok annyira görcsösen akkor sikerülni fog 🙂
2021. júl. 29. 21:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül én is küzdök évek óta de nem adom fel
2021. júl. 29. 22:03
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat☺

Nem akarom görcsösen,de ilyenkor mikor megjön pár napig rossz egy picit...

2021. júl. 29. 22:22
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg ne keseredj el, és ne add fel!Mi másfél évet vártunk a kislányunkra aki szteroidos kezelés mellett tudott megfoganni, orvostól orvosig járkáltunk.Most pedig gondoltuk jöhet a tesó majd sikerül valamikor, erre első hónapban összejött ami hihetetlen az előzményeket tekintve.
2021. júl. 29. 22:38
 7/18 anonim ***** válasza:
42%
Szeptemberben volt megszakításom, beteg baba 14.hétben,februárban missed nem lett szívhang. Most pozi az ovutesztem csak a férj nincs a közelben, de majd hátha egyszer. Már van 3 gyerekem, de nagyon szeretnék még egyett, de lassan kifutok az időből.
2021. júl. 29. 23:33
 8/18 anonim ***** válasza:
Miért? Hány éves vagy 7es?
2021. júl. 29. 23:35
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
Jövő héten leszek 42
2021. júl. 29. 23:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem ma van peteeresem de múlt hónapban én is iszonyatosan elkeseredtem. Van már egy fiam aki elsőre osszejott és teljesen kiakadtam hogy a tesó nem. Egyrészt tudom hogy butaság de mégis csalódott vagyok. Ezen az érzésen nehéz túljutni. Számomra most jön a 2 hét szenvedés amit még talán rosszabbul viselek mert amíg várakozom addig reménykedek☹️
2021. júl. 30. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!