Egyedülálló anyukák! Sikerült új párt találni? Ha igen, mennyi ideig voltatok egyedül? Hogyan találtatok rá az új partneretekre?
Az en parom 7 evig volt egyedulallo, tavaly oktoberben jottunk ossze, van egy 16 eves fia. Mi ugy jottunk ossze, hogy nekem sem volt mar 7 eve senkim, aztan kolleganom, akinek a parom a novere osszehott minket egy randira. Igaz még csak 1 evesek multunk, de az elso talalkozasunk ota még 1 napot sem toltottunk el evymas nelkil. En 38, az asszony 42 eves
Jah es még szeretnenek egy babát mert nekem nincs gyerekem.
Nem. Több mint 5 és fél éve.
Én a gyerek, illetve az ő apja előtt sem nagyon kellettem senkinek. Nem véletlenül. Azóta sem lettem vonzóbb sem külsőre, sem a személyiségemet tekintve, épp ellenkezőleg... Az éveim száma is több, ami szintén ront az esélyeimen. De ami igazán ellehetetlenít, az az, hogy a napjaim nagy része a gyereklogisztika - háztartás - vásárlás, ügyintézés háromszögben mozogva telik. Nincs lehetőségem, de igazából energiám, ingerenciám sem kiszakadni ebből. A munkaerőpiacról kiestem, ez sem előny természetesen, de igazából azt látom, hogy a dolgozó és vonzó sorstársaimnál is az a legfőbb gond, hogy a kötelező körökön kívül alig van bármi más, az internetes ismerkedés pedig vagy bejön, vagy nem.
Nekem mostanában egész jó így, de nem olyan rég még rosszabbul viseltem, és biztosan lesznek a jövőben is nehéz időszakok.
3 évig voltam egyedül. Aztán jött a jelenlegi párom,a semmiből.Ismerősöm volt a facebookon,egy suliba jártunk,aztán egyszer csak rámírt, beszélgetni kezdtünk,majd találkozni.
Mára a menyasszonya vagyok, 2 éve vagyunk együtt, áprilisba lesz az esküvőnk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!