Más is maradt egyedül pocakosan? Mennyi idő volt mire feldolgoztátok, mire új párt találtatok, illetve kinek mi a tapasztalatai, tanácsai ilyen esetben?
Az én "barátnőm" úgy szülte meg a babáját, hogy (állítása szerint) azt sem tudta, hogy terhes. Utána jött az apasági vizsgálat, mert apuka nem akarta elhinni...pedig az övé volt. A lényeg, hogy a barátnőm folyton a neten lógott a gyerek mellett és mikor a pici 3 hónapos volt, már ment is randizni. Én vigyáztam a babára. Elmondtam a véleményem, de felháborodott. Nem azt mondom, hogy ne keressen magának társat, de a babának és neki is jobb lett volna, ha kettesben vannak egy darabig. Azóta a gyerek 5 éves és meg nem tudom mondani hányadik "partner" fordul meg anyuka mellett.
Legalább van valamilyen segítséged? Anyagilag megtudod oldani? Nem ismerem a hátteret nálad, de nagyon sajnálom, hogy így alakult! Nem értem az ilyen pasikat... de nem ítélkezek, hisz nem tudom mi volt.
Ne ess kétségbe! Koncentrálj a babádra és probálj meg pozitívan állni a dolgokhoz és járj nyitott szemmel. Jönni fog minden "magától"! Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!