Akik gyerekkel maradtak egyedül, , mennyi idő volt mire újból találtatok párt, akartatok egyáltalán kapcsolatot később?
De jó nektek
Kérdező neked mi a történeted? Te is egyedül maradtál? mennyi idős a gyereked?
Én a terhességem kezdete óta egyedül vagyok, mert "apuka" beijedt, pedig ő erősködött, hogy legyen gyerekünk.
Lassan két éves a lányom, be vagyok zárva a lakásba, nem sok esélyem van ismerkedni sem. :( Remélem jobb lesz ezután..
5 év. Nagyon mély nyomokat hagyott bennem az előző kapcsolatom, utána sokáig nem is akartam ismerkedni, időre volt szükségem, hogy újra fellélegezhessek, mert az apukával töltött idő, onnantól, hogy terhes lettem, maga volt a terror. Két évig egyáltalán nem érdekelt az ismerkedés.
Utána meg már készen álltam ugyan rá, de nem volt lehetőségem ismerkedni, dolgoztam, tanultam, vagy otthon voltam a gyerekkel. Néha anyám vigyázott rá ugyan, ha kicsit el akartam menni szórakozni, de ezek meg ilyen barátnős programok voltak. Végül társkeresőn ismerkedtem meg a férjemmel, jövő héten lesz az ötödik évfordulónk :) Előtte is persze randiztam más férfiakkal, de valahogy senkivel nem volt meg az összhang, az a bizonyos szikra. Na a férjemmel meg az első pillanattól kezdve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!