Kismamaként egyedül. Ki hogyan élte meg? Hogyan sikerült átvészelni a lelki nehézségeket? Esetleg valami pozitív hatású irodalmat tudnátok ajánlani, amit az ember sírdogálós időkben olvashat?
Foglalkozz magaddal és a picivel
Sajnálom ami történt veled
De próbálj nem depressziós lenni az egyikötöknek sem tesz jót
Csinálj mindent úgy ahogy szoktál
Foglalkozz magaddal menj el fodrászhoz egy új frizutol magabiztosabb leszel
Lakkozd ki a körmöd
És pihenj
Irodalmat nem tudok neked mondani
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, ezek jó ötletek, csak nem tartanak soká az a baj :/
Igen, én is sajnálom, hogy így alakult..
Köszönöm a válaszaitokat!! :)
Csernust alapból olvasok, de a többi is jó ötlet köszönöm!
Igyekszem minden figyelmem babára fordítani, elvégre Ő a legfontosabb.
Apuka pedig csak látogatás szinten lesz jelen az Életében eddigiek szerint, de nagyszülei már nagyon-nagyon várják a kis manómat, és persze én is :)
Sajnos berezelt attól hogy apa lesz, és ő még erre nem áll
készen, élnie kell még és ilyesmik..
Nem bír a bőrében maradni, pánik szerűen hajtja a nőket..
Szóban elmondta hogy ő ezt a gyermeket nem akarta, én vállaltam, de azért a nevére akarja venni meg jogokat akar, apaságit is szeretne...de ezek után nem is tudom érdemel e egyáltalán bármit az ilyen..
oh és persze szülésnél bent szeretne lenni..
Nem tudom abban reménykedik hogy attól majd előtörnek az apai érzések? vagy nem is tudom..
Bár amíg nincsenek rendben köztünk a dolgok nem hiszem hogy megnyugtatna hogy ő van benn, tudván hogy pár óra és megint fut máshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!