Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy tudok egy jó/pozitív...

Egy fiatal ember kérdése:

Hogy tudok egy jó/pozitív lényt megidézni? Elég vagyok hozzá egyedül? 15 éves vagyok

Figyelt kérdés
15 éves vagyok más fél éve foglalkozok vallási spirituális dolgokkal de az e féle dolgokba mint az idézés csak 2 hónapja cseppentem bele. Megtudom idézni pl: Jézust? Szent Margitot? Vagy valamely Szentet? Mekkora az esély hogy ő jön s nem más, és ha itt van kell tanulnom bármit is hogy kommunikálni tudjak vele?
2011. jan. 27. 14:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
szerintem semmiképp se csináld egyedül. nincs gyakorlatod, nincs tapasztalatod. mindenféleképpen konzultálj egy olyan emberrel, aki megbízható és legalább 10 éves tapasztalata van ilyen téren.
2011. jan. 27. 14:28
 2/22 Bretso ***** válasza:

Hallod, ha megidézed Jézust, akkor nagy arc vagy. Én Hitlerrel beszélgetnék, elküldenéd hozzám? Ó hatalmas mágusmester.

Ja, egyébként, idézés: http://www.youtube.com/watch?v=hGFBuQrDjbE

2011. jan. 27. 14:38
 3/22 anonim ***** válasza:

Miért van szükséged rájuk?

A szentek maguktől jelennek meg, csak kiválasztottaknak, akik mártírok lesznek, meghalnak, és ők maguk is szentté avattatnak. Ha hívogatsz valamit, esetleg pár démont bevonzol, vagy halott lelkeket, már ha hiszel a létezésükben.

2011. jan. 27. 16:11
 4/22 anonim ***** válasza:
54%

Az 1994. évi lxxxi. törvény kimondja, hogy szakképzetlen személy számára és/vagy a helyi jegyző által kiadott írásos engedély nélkül hatóságilag tilos a túlvilági lények megidézése.

Emellett a 3. kategóriás, vagy annál nagyobb (fizikai testet ölteni képes) lények idézését külön be kell jelenteni a rendőrségen és a tűzoltóságon is.

A 10-es, vagy azt meghaladó kategóriájú, komoly hatalommal bíró lények idézése pedig az ENSZ által elfogadott 1963 egyezmény alapján minden körülmények között tilos. Ebbe a csoportba tartozik például Jézus és a különféle istenek is.

2011. jan. 27. 20:35
 5/22 A kérdező kommentje:

:D az utolsó kissé labilis állítás

Nekem túl merész azaz állítás hogy bármely normális kormány elismerné sőt még az ENSZ is mikor a tudomány hát hogy is mondjam elégrendesen cáfolja isten létezését és mit szólnának ha azt mondanám hogy én tegnap megidéztem egy démont és még mindig kísért.

2011. jan. 27. 20:59
 6/22 A kérdező kommentje:
sőt! James Randi kijelentette hogy óriási összeggel jutalmazza azt a személy ki olyan dolgot művel a szeme előtt mi úgy mond "természet ellenes" azaz paranormális. Bár picit bolond ötlet lenne neki "mutatványokat"(bocsánat a kifejezésért)a szeme elé tárni hisz Uri Gellert is megcáfolta. DE szerintem ő nagyon elfogult vagy tán célja hogy hirdesse a hitetlenséget?
2011. jan. 27. 21:05
 7/22 anonim ***** válasza:
49%

Végtelenül naivnak kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, hogy ha ezek a dolgok léteznének, akkor ne lenne rá törvényi szabályozás és legfőképp, ne próbálták volna felhasználni egymás ellen az emberek a múlt háborúiban.

Vagy egyáltalán hozzáférhető lenne a tényleges tudás egy 15 éves lány számára, aki kedvére idézgethetne mindenféléket.

Majd ha idősebb leszel, és te is jobban megismerkedsz a világ működésével.

Ha tényleg létezne mágia, akkor két lehetőség volna:

1. Köztudott és elismert lenne mindenfelé a világban. Kemény törvényi szabályozással megverve.

2. Titkos dolog volna, ami azt jelenteni, hogy ha írnál róla egy cikket a netre, akkor jobb esetben csak pedofil képeket találnak a gépeden és ülsz 20 évet, rosszabb esetben elüt egy autó a mentő pedig késve érkezik.

2011. jan. 27. 22:30
 8/22 anonim ***** válasza:
49%

még egy dolog:

Ha létezne mágia, akkor a hatalmi pozíciókban lévők biztos tudnának róla és elismernék a létezését.

Miért?

Mert azok kerülnének hatalmi pozíciókba, akik használói a mágiának.

2011. jan. 27. 22:35
 9/22 anonim ***** válasza:
47%
Akkor a GYurcsány egy mágus...A franc se akarta, hogy ennyi évig sanyargasson bennünket, mégis sikerült neki.
2011. jan. 27. 23:34
 10/22 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem írtam a nememtől. Fiú vagyok. ÉS komolyan, nem a saját hitéről kérdeztem valakit hanem egy konkrét választ egy kérdésre. De azért köszi a építőkritikát. És semmiképp sem akarok térítő lenni ha ateisták vagy deisták akartok maradni tőlem... De sajnos én másfél éve közétek tartoztam. Aztán valami kapcsán már nem is emlékszem hogyan részt vettem egy asztal táncoltatáson, idézés stb. és a történtekre más magyarázat nincs mint hogy léteznek ilyen erők. Szerintem
2011. jan. 28. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!