Hogy tudok egy jó/pozitív lényt megidézni? Elég vagyok hozzá egyedül? 15 éves vagyok
Hallod, ha megidézed Jézust, akkor nagy arc vagy. Én Hitlerrel beszélgetnék, elküldenéd hozzám? Ó hatalmas mágusmester.
Ja, egyébként, idézés: http://www.youtube.com/watch?v=hGFBuQrDjbE
Miért van szükséged rájuk?
A szentek maguktől jelennek meg, csak kiválasztottaknak, akik mártírok lesznek, meghalnak, és ők maguk is szentté avattatnak. Ha hívogatsz valamit, esetleg pár démont bevonzol, vagy halott lelkeket, már ha hiszel a létezésükben.
Az 1994. évi lxxxi. törvény kimondja, hogy szakképzetlen személy számára és/vagy a helyi jegyző által kiadott írásos engedély nélkül hatóságilag tilos a túlvilági lények megidézése.
Emellett a 3. kategóriás, vagy annál nagyobb (fizikai testet ölteni képes) lények idézését külön be kell jelenteni a rendőrségen és a tűzoltóságon is.
A 10-es, vagy azt meghaladó kategóriájú, komoly hatalommal bíró lények idézése pedig az ENSZ által elfogadott 1963 egyezmény alapján minden körülmények között tilos. Ebbe a csoportba tartozik például Jézus és a különféle istenek is.
:D az utolsó kissé labilis állítás
Nekem túl merész azaz állítás hogy bármely normális kormány elismerné sőt még az ENSZ is mikor a tudomány hát hogy is mondjam elégrendesen cáfolja isten létezését és mit szólnának ha azt mondanám hogy én tegnap megidéztem egy démont és még mindig kísért.
Végtelenül naivnak kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, hogy ha ezek a dolgok léteznének, akkor ne lenne rá törvényi szabályozás és legfőképp, ne próbálták volna felhasználni egymás ellen az emberek a múlt háborúiban.
Vagy egyáltalán hozzáférhető lenne a tényleges tudás egy 15 éves lány számára, aki kedvére idézgethetne mindenféléket.
Majd ha idősebb leszel, és te is jobban megismerkedsz a világ működésével.
Ha tényleg létezne mágia, akkor két lehetőség volna:
1. Köztudott és elismert lenne mindenfelé a világban. Kemény törvényi szabályozással megverve.
2. Titkos dolog volna, ami azt jelenteni, hogy ha írnál róla egy cikket a netre, akkor jobb esetben csak pedofil képeket találnak a gépeden és ülsz 20 évet, rosszabb esetben elüt egy autó a mentő pedig késve érkezik.
még egy dolog:
Ha létezne mágia, akkor a hatalmi pozíciókban lévők biztos tudnának róla és elismernék a létezését.
Miért?
Mert azok kerülnének hatalmi pozíciókba, akik használói a mágiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!