Miért nem tudok megidézni soha egyetlen Asztrál lényt sem?
Nagyon sok időt és energiát belefeccőltam abba, hogy nagy mágus legyek és legyen Démonidézési élményem. Sok okos barátnőmmel idéztünk már mindenfélét, de még semmi nem jött össze és én már nem tudom, hol rontottam el az egészet.
Mindent összeolvastunk a neten és nagyon szerettünk volna egy legalább clairvoyance kommunikációs szinten álló "házi" asztrál lényt tartani, de soha nem idéztünk meg semmit sem :(
Itt olvasom, mindíg hogy mindenkinek sikerült és sokan hosszabb távon tartanak házi szellemeket meg védő angyalokat és démonokat, de a baráti körben ilyet soha nem tapasztaltunk, pedig egyszer kaptunk egy idézésre egy igazi sokat járt kristálygömböt ami a gazdája szerint félelmetes volt, de semmi nem tőrtént.
Egyik idézés utáni napon felhívott egy Zepter ügyintéző, hogy nyertünk egy lámpát, de ez azt hiszem, nem pozitív hatás. Hol rontottuk el ? Mit tehetnénk ?
1.asztrálról nem lehet át idézni semit.
2.tuti nem tartanak házi szellemeket csak ugy max ha rajtuk ragadt de a fele kamu.
3démonokat föleg nem meg angyalokat ezek nem kis kedvencek hogy téged szolgálnak.
"Kutyákat nem snassz tartani"
Hát persze, a kutyával foglalkozni kell, etetni, sétáltatni, játszani vele, fegyelmezni, stb. Míg az asztrális vagy milyen lények meg csak kiszolgálnak téged :D Ha inkább abba "feccóltad" volna az időd hogy tanulj, nem kéne megidézgetni semmit, hogy tanuljon helyetted :P
Draki mond el, ez a hasznoskérdések fóruma.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:42
Mindenhol az oprtimális megtérülésért fektetnek be energiát, nem tartok házi állatot, mert nem lenne olyan haszna, mint egy mindenen áthatoló lénynek.
Úgy kellene foglalkoztatni egy ilyen lényt, aki elmegy az ellenségemhez és kihallgatja a beszélgetést vagy a tanáromhoz és megnézi a vizsgakérdéseket és aztán elmondja. Ha unatkozom elszórakoztat meg ilyenek, nincsenek nagy elvárásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!