Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért nem tudok megidézni...

Miért nem tudok megidézni soha egyetlen Asztrál lényt sem?

Figyelt kérdés

Nagyon sok időt és energiát belefeccőltam abba, hogy nagy mágus legyek és legyen Démonidézési élményem. Sok okos barátnőmmel idéztünk már mindenfélét, de még semmi nem jött össze és én már nem tudom, hol rontottam el az egészet.

Mindent összeolvastunk a neten és nagyon szerettünk volna egy legalább clairvoyance kommunikációs szinten álló "házi" asztrál lényt tartani, de soha nem idéztünk meg semmit sem :(

Itt olvasom, mindíg hogy mindenkinek sikerült és sokan hosszabb távon tartanak házi szellemeket meg védő angyalokat és démonokat, de a baráti körben ilyet soha nem tapasztaltunk, pedig egyszer kaptunk egy idézésre egy igazi sokat járt kristálygömböt ami a gazdája szerint félelmetes volt, de semmi nem tőrtént.

Egyik idézés utáni napon felhívott egy Zepter ügyintéző, hogy nyertünk egy lámpát, de ez azt hiszem, nem pozitív hatás. Hol rontottuk el ? Mit tehetnénk ?

2011. szept. 22. 20:08
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Vagy gondolj az 1984 című könyvre/filmre. Ott is egy világban van a nagy főnök és a kis alattvaló senki. A senkinek ott sincs semmi esélye. S lehet ennél durvább hierarchiát is elképzelni egy síkon belül.
2011. szept. 27. 08:33
 32/42 A kérdező kommentje:
Te úgy tekintesz az asztrál világra amiben a szellemek és démonok is vannak, mint a világmindenség és a fizikai test metszete, de valójában az csak egy kis része a létezésnek. az Istenek nem is használják.
2011. szept. 27. 23:17
 33/42 anonim ***** válasza:

Dehogynem használják.

A Világmindenség egésze leírható egyenletekkel, metafizikával.

Csak éppen nem az emberi metafizikával.

Létezik magasabb rendű matematika és fizika is, amit mi emberek soha sem leszünk képesek a mi kis 3 dimenziónkkal még csak felfogni sem. Nem hogy egyenletekbe tömöríteni.

2011. szept. 27. 23:47
 34/42 anonim ***** válasza:
Ha létezik Isten és teremtett, akkor ő is számolt valahogyan méreteket, súlyokat, meghatározta a lélek méretét és súlyát is, amit az ember ugye nem tud mérni :)
2011. szept. 27. 23:53
 35/42 anonim válasza:
Már nem azért hányéves vagy 5-6?Figyelj te egy akkora marha vagy...még h. áthivod és csicskásztasd te buta!ha az én gyerekem lennél else mondanám h. megszületél
2011. okt. 9. 12:24
 36/42 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés tuti kamu szerintem.

"Házi asztrál lény"!!!!

Jó ég!

Gondolod, hogy az asztál lényeket úgy lehet tartani otthon, mint egy pudlikutyát?

Ha egyáltalán vannak asztrál lények!

De, ha vannak is, akkor hogy gondoljátok, az egészet?

Ezek a lények nyilván hatalmasabbak, mint az ember.

Erre nekiáll Kovács Marika bolti eladó idézgetni őket, egyszer sikerül neki, és attól fogva vele lakik a lény, vagy micsoda?

És neki fog "dolgozni"?

Na, ne már!

Nincs asztrál lény, szerintem, vagy, ha van is, az nem veled lakik, és nem felhasználható a te céljaidra.

"Nagyon sok időt és energiát belefeccőltam abba, hogy nagy mágus legyek és legyen Démonidézési élményem."

Sajnos elpocsékoltad az energiádat és az idődet a nagy semmire.

2011. okt. 9. 13:46
 37/42 anonim ***** válasza:

baromság... az asztrál szó tudod mit jelent? szó szerint csillagot, csak elkorcsosult a szó... tehát házi csillagot akarsz megidézni.

ezesetben fogj tízmillió tonna hidrogént, sűrítsd be egy tíz jupiternyi területre, és kész is van...

2011. okt. 12. 17:34
 38/42 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni de az asztrál "csillagit" jelent, nem közvetlen csillagot.
2011. okt. 13. 15:07
 39/42 anonim ***** válasza:

Ez de jó kérdés volt:)

Leírhatnád kedves kérdező, mi lett a vége, és emellett hogy mi lett a holland csajjal:)

2012. máj. 4. 14:43
 40/42 anonim válasza:
ha ez vigasztal, eddig még nekem sem sikerült.
2012. máj. 31. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!