Miért nem tudok megidézni soha egyetlen Asztrál lényt sem?
Nagyon sok időt és energiát belefeccőltam abba, hogy nagy mágus legyek és legyen Démonidézési élményem. Sok okos barátnőmmel idéztünk már mindenfélét, de még semmi nem jött össze és én már nem tudom, hol rontottam el az egészet.
Mindent összeolvastunk a neten és nagyon szerettünk volna egy legalább clairvoyance kommunikációs szinten álló "házi" asztrál lényt tartani, de soha nem idéztünk meg semmit sem :(
Itt olvasom, mindíg hogy mindenkinek sikerült és sokan hosszabb távon tartanak házi szellemeket meg védő angyalokat és démonokat, de a baráti körben ilyet soha nem tapasztaltunk, pedig egyszer kaptunk egy idézésre egy igazi sokat járt kristálygömböt ami a gazdája szerint félelmetes volt, de semmi nem tőrtént.
Egyik idézés utáni napon felhívott egy Zepter ügyintéző, hogy nyertünk egy lámpát, de ez azt hiszem, nem pozitív hatás. Hol rontottuk el ? Mit tehetnénk ?
Mellesleg ha nem hallgatnak a te hívó szavadra, akkor ki is a hatalmasabb?
Ha asztrális élményre vágysz: [link]
Egyrészt húsban vagyunk itt a földön, de ugyanúgy van asztrális testünk csupán azért nem tudjuk használni úgy mint a szellemek, démonok vagy többi asztrál lakó mivel a testi funkciók elviszik az erejét, hiszen ti is sok meditálással értetek el megismerést. ez a lényege. Ugyanolyan asztrál testünk van, csak ők egy asztrális levesben vannak állandóan, addig mi itt fejlődünk.
Az asztrál lények szintjén biztosan nincsen a Teremtő vagy Istenek vagy Démonok stb. Azok sokkal magasabb szinten vannak, akkor minden szellem Isteni teremtő lenne :) Ami elég vicces lenne, bár ez inkább arra késztetne, hogy kiaknázzuk a létüket.
A miniszterelnökből korlátolt számú lehet és mindenki a zsebében hordja a marshall botot, mint Napoleon. A miniszterelnök önmaga semmilyen hatalmas dolgot nem tesz sem fizikailag sem 3dimenziósan, hanem vezet egy országot.
Az asztrál lények az asztrál levesben nem tehetnek szert Teremtő funkcióra, mert akkor nem lennének két lét között továbbá Isten teremtő, nem foglalkozik olyan kicsinyes dolgokkal mint asztaltáncoltatás vagy kísértés.
Fisz, így van az asztrál testet meditációval fejleszted, mert akkor egy pici időre a testi mivoltodból elrugaszkodsz, de ez éppen azt jelenti, hogy az emberi asztrál test nagyon fejlett és nem pedig sokkal kevesebb mint egy szellemnek vagy asztrál ideidézettnek, mint kazt korábban írták.
Mondjuk én úgy akarok mindenben eredményt elérni, hogy a kecske is megmaradjon meg a káposzta is, tehát nem mindent alávetve és teljes erőbedobással, hanem ímmel ámmal, ennek ellenére persze elvárom a sikert, de hát önző vagyok, mit tehetek ?!
"Az asztrál lények az asztrál levesben nem tehetnek szert Teremtő funkcióra, mert akkor nem lennének két lét között továbbá Isten teremtő, nem foglalkozik olyan kicsinyes dolgokkal mint asztaltáncoltatás vagy kísértés."
Neked sem lehet sohasem 60 milliárd dollárod ;)
Bill Gates meg sohasem fog McDonalds-ban dolgozni, vagy az utcán kéregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!