Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért nem tudok megidézni...

Miért nem tudok megidézni soha egyetlen Asztrál lényt sem?

Figyelt kérdés

Nagyon sok időt és energiát belefeccőltam abba, hogy nagy mágus legyek és legyen Démonidézési élményem. Sok okos barátnőmmel idéztünk már mindenfélét, de még semmi nem jött össze és én már nem tudom, hol rontottam el az egészet.

Mindent összeolvastunk a neten és nagyon szerettünk volna egy legalább clairvoyance kommunikációs szinten álló "házi" asztrál lényt tartani, de soha nem idéztünk meg semmit sem :(

Itt olvasom, mindíg hogy mindenkinek sikerült és sokan hosszabb távon tartanak házi szellemeket meg védő angyalokat és démonokat, de a baráti körben ilyet soha nem tapasztaltunk, pedig egyszer kaptunk egy idézésre egy igazi sokat járt kristálygömböt ami a gazdája szerint félelmetes volt, de semmi nem tőrtént.

Egyik idézés utáni napon felhívott egy Zepter ügyintéző, hogy nyertünk egy lámpát, de ez azt hiszem, nem pozitív hatás. Hol rontottuk el ? Mit tehetnénk ?

2011. szept. 22. 20:08
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:

Kedves kérdező te most vagy túl sokk Beyond Two Soul-t néztél,mert abban van a lánynak egy szellem segítője igaz hogy a testvére de ezt haggyuk.A másik lehetőség hogy túl nagy a fantáziád.

Ha viszont még is sikerülne megidézni egy ilyen lényt akkor lehet hogy vele eggütt több is átkerülne a mi világunkba, az lehet hogy az emberiség vesztét okoznáz, mert ezekhez a lényekhez mi nem tudunk hozzáérni, minden szilárd tágyon csak ugy átmennek.

Ők akár meg is szálhatnak minket, amikor már ők irányítanak akkor simán fejbelőnek vagy ilyesmi.

Szóval szerintem NE ismétlem NE is próbálkozz ilyen fajta idézésekkel.

2014. jan. 19. 09:51
 42/42 anonim ***** válasza:
Meg lehet idézni őket, de ehhez már nagyon fejlettnek kének lenned. Vannak emberek akik egész életüket meditációval töltik mire sikerül nekik.
2014. jún. 30. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!